BRANILAC UVEREN DA STUDENT (21) PATI Ubio majku od batina! Na sudu otkrili da je bio pijan, a on se brani najglupljim izgovorom (FOTO)

"Šta mu god država učini neće biti ni približno teško kao ono što se već dogodilo"

Tomas Samervil
Tomas Samervil, Foto: Facebook

Amerikanac Tomas Samervil (21) iz čikaškog predgrađa Kampton Hils optužen je da je 24. marta ove godine u spavaćoj sobi svoga doma sa više udaraca palicom za bejzbol greškom usmrtio vlastitu majku Meri Samervil (53).

Advokat optuženog Lijam Dikson rekao je da je njegov klijent mislio da je gospođa Samervil uljez te da ju je zato napao bejzbol palicom koja je visila na zidu. Dikson je dodao da je njegov klijent završio treću godinu studija na Univerzitetu Viskonsin-Madison te da će najverovatnije platiti 300.000 dolara kaucije koju je odredio sudija okruga Kane, piše Jutarnji.hr.

Mrtvozornik je utvrdio da je gospođa Samervil preminula od povreda lobanje. Tužioci su utorak rekli da je Tomasovo uverenje da je njegova majka uljez u njegovom domu nije bilo razumno jer je u tom trenutku bio pod uticajem alkohola.

UŽAS U HOTELSKOJ SOBI Muškarac i dve mlade žene pronađeni mrtvi! Oružje kojim je počinjen zločin pamtimo iz horora

Dikson je rekao da se njegov klijent pre incidenta vratio s putovanja po Evropi te da je možda patio od jet-laga (sindrom promene vremenske zone).

On je smrt gospođe Samervil opisao kao nesreću i dodao da je incident traumatizovao njegovog klijenta koji je trenutno obuzet tugom.

"SINDROM KAMENOG ČOVEKA" Doktori su roditeljima rekli da im je sin zdrav, za mesec dana na glavi mu se pojavila kvržica, a ramena su počela da mu se KOČE!

- Šta mu god država učini neće biti ni približno teško kao ono što se već dogodilo - konstantovao je Dikson.

Ubistvo drugog stepena može se kazniti uslovnom kaznom, ali i zatvorskom kaznom u trajanju od maksimalno 20 godina.

Iduće ročište u ovom slučaju održaće se 23. maja ove godine.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi