PENTAGON KRIJE NAJVEĆU SVETSKU TAJNU? Ubijen vanzemaljac pokraj vazduhoplovne baze!

Prošlog meseca Pentagon je pokrenuo radnu grupu za otkrivanje i analizu slučajeva neidentifikovanih letećih objekata i vazdušnih pojava.

Vazduhoplovna baza
Vazduhoplovna baza, Foto: Tanjug / AP

Ministar odbrane Mark Esper sastao se sa svojim japanskim kolegom Tarom Konom i njih dvoje su navodno razgovarali o istrazi NLO-a kao novom području saradnje dveju zemalja.

Vanzemaljac je ubijen u blizini američke vojne baze 1978. godine, tvrdi bivši major američkog vazduhoplovstva Džordž Filer. Izveštaj penzionisanog vojnog oficira o navodnom incidentu detaljno je opisan u knjizi „Čudan zanat: Istinita priča o životu obaveštajnog oficira ratnog vazduhoplovstva sa NLO-ima“, koju je napisao nagrađivani istraživački izveštač Džon L. Gera.

Prema opisu knjige, Gera je intervjuisao Filera, koji je odlikovani oficir, tokom četiri godine o susretima NLO-a američkog vazduhoplovstva.

Filer je rekao Geri da se 18. januara 1978. spremao da se pripremi za obaveštajni sastanak za svoje nadređene oficire kada je video starijeg vodnika koji je bio bled i uznemiren. 

Tada je policajac rekao Fileru da su nakon pucanja u gosta iz NLO-a počeli da "zuje kao besni".

Vanzemaljac snimljen 1964. godine
Vanzemaljac snimljen 1964. godine, Foto: Screenshot YouTube

Prema Fileru, u vanzemaljca je pucao policajac koji je uočio "mršavo i sivo-smeđe stvorenje" u blizini njegovog automobila. Policajac je rekao vanzemaljcu da se zaustavi i pucao u njega nakon što je ignorisao njegov zahtev. Kada je kontaktirao vazduhoplovnu bazu, na lice mesta stigao je specijalni tim za čišćenje koji je telo vanzemaljca odneo u vazduhoplovnu bazu u Ohaju.

Filer tvrdi da je podneo zahtev da razgovara sa svedocima i da vidi fotografije incidenta kako bi sačinio obaveštajni izveštaj, ali mu je uskraćen pristup.

Bivši major vazduhoplovstva član je nevladine organizacije "The Disclosure Project", koja se sastoji od bivših vojnih stručnjaka i astronauta, a koja je pozvala američke vlasti da objave sve poznate informacije o susretima sa NLO-ima.

U aprilu je Pentagon objavio tri video snimka koji prikazuju američke pilote kako jure za onim što je Ministarstvo odbrane opisalo kao „neobjašnjive vazdušne pojave“.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi