"OSETILA SAM PUZANJE I GREBANJE U SVOJOJ GLAVI" U strašnim bolovima se javila doktoru, a hirurg joj nekoliko minuta kasnije izvadio BUBAŠVABU iz uveta! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Neprekidan zvuk u njenim ušima pravio je veliki problem.

Buba u uvetu
Buba u uvetu, Foto: printscreen youtube

Žena iz Kine ostala je u šoku kada je videla zbog čega je trpela snažni bol u uhu, kojeg je stalno čula neobičan zvuk grebanja unutar školjke.

Naime, ona je zbog neprekidnog zvuka koji ju je iritirao ali i stvarao neopisiv bol, otišla u bolnicu gde su joj lekari iz uha izvukli živu bubašvabu koja se tu zavukla dok je ona spavala. Kako se navodi, ovaj bizarni incident se dogodio na jugu Kine, u provinciji Guangdong, a lekari su pojasnili da bi joj bubašvaba probila bubnu opnu da nije izvađena na vreme.

Zbog neugodnog svraba ona je u uho gurala štapić za uši, zbog čega je samo pogoršavala situaciju, te je na kraju ipak morala da ode u bolnicu.

– Nisam mogla da vidim šta se nalazi u uhu, ali osetila sam puzanje i grebanje – ispričala je ona za lokalne medije, prenosi Večernji list.

Lekar koji joj je izvadio bubašvabu rekao je kako mu to nije prvi put, te i da je baš nekoliko sati pre imao dva ista slučaja. Zbog toga su savetovali lokalnim stanovnicima da koriste sprej, tablete i ostalu zaštitu protiv buba i insekata, kako im ne bi ulazilu tokom noći u domove.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi