ISTINA JE MNOGO GORA! Trudna devojčica Daria (13) slagala da je Ivan (10) otac njenog deteta!

Stravičan preokret dogodio se u slučaju trudne devojčice Darije i desetogodišnjeg dečaka Ivana iz ruskog Zelengorska. Nakon što je trinaestogodišnja devojčica uporno tvrdila da je otac njenog deteta mali Ivan, konačno se razotkrila prava srceparajuća istina.

Darija
Darija, Foto: screenshoot

Devojčica Darija priznala je da je sve izmislila, jer se bojala da kaže da je silovana. Ruski mediji su objavili da je devojčicu silovao 15-godišnji tinejdžer te da ju je ucenio da će po društvenim mrežama razglasiti da je ku**a ako ne pristane na seks.

Tinejdžer je priveden pod sumnjom za silovanje, a mnogi su uvereni kako je upravo on otac Darijinog deteta.

Darija tvrdi kako ju je uhvatio za kosu i rekao joj da se svuče te da se sve odigralo brzo, na stepenicama stambene zgrade. Policija je uzela izjave oboje tinejdžera, kao i njihovih roditelja, a istraga je u toku, prenosi Index.hr.

Bizaran slučaj privukao je pažnju medija i javnosti širom sveta kada se trudna devojčica pojavila u emisiji zajedno s desetogodišnjim Ivanom i izjavila da je samo s njim imala polne odnose. Tvrdili su da su zaljubljeni i da žele zadržati dete. Lekari su sumnjali u njihove navode govoreći kako tako nešto nije moguće, ali su oni istrajali u svojoj verziji.

Izvor blizak porodici otkrio je kako je devojčica skrivala pravu istinu jer se bojala sudbine.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi