"INAČE BI KRAO" Svaki dan putuje 64 kilometara da bi nabavio ovo za sina, i zbog toga ga SVI MRZE!

Danijel iz Velike Britanije svakodnevno pređe 64 kilometra samo kako bi svom sinu Nejtanu dao novac kojim će kupiti drogu. Nejtan je beskućnik i zavisnik, a njegov otac se oseća bespomoćno i kaže kako se i on i sin nalaze u vrlo teškoj situaciji.

Otac i sin
Otac i sin, Foto: screenshoot

"U protivnom će da krade. Ne znamo šta da učinimo. On je sve što imam, a ni on bez mene nema nikoga. To je stvarno bolno. Slama mi srce jer mogu shvatiti kroz šta prolazi. Ubija se", otkrio je Danijel u novoj dokumentarnoj seriji Rossa Kempa "Living With…".

Njihovom epizodom "Living with... Homelessness" nastoji se ukazati na problem s drogom i beskućnicima u Walesu.

Ros putuje širom zemlje kako bi upoznao ljude koji žive s nekim od najvećih problema današnjice u Velikoj Britaniji.

Osim Nejtana i njegovog oca, upoznao je i beskućnike koji već više od 20 godina žive na ulici i spavaju tako i tokom najhladnijih noći.

"MORALI SMO DA JOJ UBRIZGAVAMO HRANU U USTA" Operisali devojku, a u njenom stomaku pronašli nakit i novčiće vredne 60.000 evra!

Inače, u Velikoj Britaniji živi čak 320.000 ljudi koji su spavali na ulici. Lani je zabeležen porast od 4 posto (13.000 ljudi), a najveća stopa beskućnika je u Londonu. Takođe, Ured za nacionalnu statistiku izvestio je da je očekivani životni vek beskućnika skoro upola manji od pojedinaca koji žive u kući ili stanu.

Tako beskućnici umiru u proseku već u dobi od 44 godine, a najveća smrtnost beskućnika zabeležena je u Londonu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi