ISPOVEST KOJA ĆE VAS ZGROZITI "Stigla mi je pozivnica za venčanje, mladenci su sve isplanirali, a zbog ovog uslova pocepala sam je i bacila u smeće"

Pozivnice za venčanja mogu biti svakojake, elegantne, maštovite, obične ili dosadne, sve zavisno od mogućnosti, ali i ukusa mladenaca.

Svadba, venčanje, slavlje, mladenci
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ipak, jedna pozivnica, koju sam nedavno dobila bila je prva te vrste. Bude li još neke takve u budućnosti, mogu da vam garantujem, da leti pravo u smeće.

Čim sam pozivnicu uzela u ruke, došlo mi je da kažem, "e, sad sam sve videla...". Lepa spolja, kakvu bi svaka mlada poželela za svoje zvanice, šok je stigao kad pogledah unutra.

"Šta?! Je l' ovo neka fora, šta je, bre, ovo?", pitam muža koji je pozivnicu dobio od kolege sa posla.

"Šta znači ovo?"

Sipam pitanja, dok me muž gleda u čudu i sleže ramenima.

 

"Pa pitanje je da li bih uopšte povela dete, ali sad pošto piše da ga ne vodim, ne idem ni ja", zapenila sam i zacrvenela se od besa.

Dete (9 godina) odavno ima pravo da se izjašnjava da li želi negde da ide, a poznajući ga, ovo mu ne bi bilo na listi aktivnosti za taj dan. I šta to uopšte znači?

Koji je smisao u tom besmislenom zahtevu? Ne žele da im dečica trčkaraju po sali za proslave, da se ne upetljaju mladi u venčanicu? Da neće da prave bahanalije neke, pa je deci zabranjeno da dođu? Možda restoran koji su zakupili ne daje niže cene za decu pa mladenci ne bi da plaćaju pun iznos, kad deca ionako neće sve da pojedu? Zar ne planiraju decu? Kako će se osećati sutra kad oni budu imali decu? Evo, nisam pametna.

Srećom, mladence ne poznajem baš najbolje, pa mi neće teško pasti da ne odem na svadbu.

Da se razumemo, da li mislim da treba da se vode baš sva deca na venčanje? Ne, naravno. Razumem ja i mladence, njihov je najlepši dan u pitanju i imaju svako pravo da ga organizuju onako kako oni žele.

Ali, nemaju pravo da uskrate gostoprimstvo jednom članu moje porodice! Ja sam deo te porodice, ali isto tako, ništa manje, i on. Šteta, ostali su uskraćeni za njegovo neverovatno šašavo đuskanje!

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: TANJA
  05/10/2018 - 22:25
  Sta da RADI dete na svadbi?Deca ne slusaju svadbarsku muziku.Ako je dete malo,nece moci satima mirno da sedi.A ne mozes ga pustiti medju goste ,koji se vesele i lupaju case.Ako je dete vece,ono ne slusa svadbarske pesme,nace drugu decu i izaci ispred restorana.Sto podrazumeva stalni nadzor roditelja.Ko zeli da bude u tenziji,nek vodi dete.MOJE NE IDE PO SVADBAMA.TO NIJE ADEKVATNO MESTO ZA NJEGA.IMA 13 GODINA.
 • Korisnik: ja
  05/10/2018 - 13:35
  pa nece valjda deca da ujedaju goste pa da se ne vode na svadbu stvarno svasta
 • Korisnik: XXL
  05/10/2018 - 11:52
  Pametno.
 • Korisnik: bida
  05/10/2018 - 10:42
  Ne bih pozeleo ni tebe ni tu "mladu" u svom drustvu!
 • Korisnik: GLUMICA
  05/10/2018 - 10:33
  mladenci su u pravu....posvetite se mladdencima a ne cuvanju dece
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi