Beba
Youtube printscreen
Beba

Youtube printscreen

Beba, Foto: Youtube printscreen

"Ovo dete je dar s neba", rekao je otac novinaru kineskog informativnog sajta koji je posetio par u bolnici.

Pročitajte još:

PAS SPASEN U ZADNJI ČAS Čovek skočio u more prepuno ajkula da izvuče svog ljubimca! Kada ih je neman ugledala, počela je trka sa vremenom! (VIDEO)

Porođaj carskim rezom protekao je bez teškoća, majka i dete su dobro, prenosi portal. Devojčica, za koju roditelji tvrde da je začeta prirodnim putem, za sada je još na odeljenju za intenzivnu negu.

Kada je 67-godišnja Kineskinja u aprilu otišla u bolnicu na pregled, mislila je da su njene brojne tegobe povezane s menopauzom. Međutim, utvrđeno je da je u trećem mesecu trudnoće. Par je u početku bio u neverici i bili su postiđeni, ispričao je muž za sajt. Uprkos tome, odlučili su da zadrže dete, smatrajući da je ono "dar s neba".

U prvo vreme su ipak bili zabrinuti.

"Žena mi je u poslednje vreme bolešljiva. Imala je akutni moždani udar, visok krvni pritisak, artritis i dijabetes", ispričao je otac deteta.

Uzimala je niz različitih lekova, pa se bojala da devojčica neće biti zdrava.

Global tajms piše da devojčica po imenu Tianči ima 18 godina stariju sestričinu i dve sestre od oko 40 godina. Jedna od njih je navodno prekinula kontakt s roditeljima kad je saznala da je majka u drugom stanju.

"Svejedno mi je šta moja druga deca kažu", izjavio je otac za Global tajms.

Na kineskoj društevnoj mreži Veibo vest je izazvala burne reakcije korisnika, koji su optužili roditelje da su sebični.

"U vašim godinama ne možete da se starate o detetu, a glavni teret će poneti njene starije sestre", napisao je jedan korisnik.

Par tvrdi da je beba začeta prirodnim putem, ali za to ne postoji medicinska potvrda.

Čeka nas nikad čudnija zima! U januaru najgore, divljaće oluje, a poplave će napraviti haos!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 30.10.2019. 09:15 Meteorološki servis "AccuWeather" objavio je na svojim stranicama dugoročnu prognozu za nadolazeću zimu.

Evropske žene imaju poslednju ovulaciju u proseku sa 52 godine, a one koje posle toga ipak žele decu upućene su na veštačku oplodnju i donacije jajnih ćelija.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

 

Tagovi