jutjuber, smrt, snimak, rus
YouTube prin.screen
jutjuber, smrt, snimak, rus

YouTube prin.screen

jutjuber, smrt, snimak, rus, Foto: YouTube prin.screen

Pre izvesnog vremena, ruski strimer zatvorio je svoju trudnu devojku na balkonu tokom njegovog direktnog prenosa. Umrla je u hladnim uslovima, a čovek je sada osuđen za ubistvo. Smrti povezane sa takozvanim "otpadom" počinju da se povećavaju u Rusiji.

U početku je plakao, konačno zbog dela nije zažalio

Incident, za koji je Rus osuđen, dogodio se u Moskvi u decembru 2020. godine, s tim da se taj prenos čak prenosio i uživo. Rešetnikova devojka Valentina Grigorjeva imala je samo donji veš na sebi kada ju je verovatno primorao da izađe na balkon. Očigledno je posle zaboravio na nju, jer kada ju je kasnije povukao unutra, njeno telo je već bilo bespomoćno. "Ljudi, ona nema puls ... bleda je. Ne diše", rekao je tokom unosa uživo.

Kako prenosi portal The Sun , Rešetnikov je u prethodnom videu napao svoju devojku sprejem za suze. Međutim, njegov poslednji prenos uživo postao je koban za nju. U početku je Rus prolio nekoliko suza i izgledao je kao da mu je žao zbog onoga što se dogodilo, ali je kasnije rekao: "A zbog čega mi je tako žao? Zapravo nisam ništa uradio."

Rešetnjikov nije prestao da strimuje ni nakon što je pozvao hitnu pomoć i kada su stigli lekari ustanovili su samo smrt. Rekla mu je da mu je devojka umrla od hipotermije. Odmah po objavljivanju strima započela je istraga koja je dovela do optužbe čoveka za ubistvo. Naknadno je osuđen na 6 godina zatvora.

Opasni komadi u zamenu za novac

Strimer se posvetio takozvanom "otpadu", koji je trenutno veoma popularan u Rusiji. Poenta je u tome da se razni opasni komadi emituju na mreži, a kreatori sadržaja mogu zaraditi novac finansijskim donacijama i interakcijom sa gledaocima. Rešetnjikov je za svoj komad trebao dobiti 1.000 dolara. Međutim, daleko je od toga da je prvi strimer koji je izmakao kontroli.

U martu 2021. dogodio se još jedan incident, koji je u najmanju ruku jednako strašan. Grupa Rusa napala je 30-godišnju majku troje dece, koja je bila drogirana u svom stanu, verovatno silovana, a zatim razbila puno nameštaja i opreme. Sve se dogodilo tokom direktnog prenosa, kada su muškarci tražili od gledalaca da im pošalju male priloge u vrednosti od nekoliko centi. O tome je obavestio portal Sun .

Čovek se napio do smrti u onlajn prenosu

Mesec dana ranije imali su još jednu tragediju u Rusiji, ovog puta šezdesetogodišnjaka. Jurij Dušečkin , nadimka "Deda", pojavio se u lajvu kod jutjubera po imenu Zhek, koji je u svojim video zapisima beskućnicima nudio novac za ispijanje određene količine votke ili ljutog sosa. Duščečkin je takođe pio tokom emitovanja, na kraju je potrošio 1,5 litre votke. Deda se nakon toga srušio na zemlju gde je i preminuo.