UMIRAO U NAJGORIM MUKAMA! Skupljao rakove pored reke kada ga je napala medvedica, odrala mu pola kože, posle devet dana molitvi desilo se ono najgore!

Ruski vojnik Aleksej Ivanovski (36) preminuo je od srčanog udara devet dana nakon napada medveda na zabačenom ruskom otstrvu Kiril.

Medved
Medved, Foto: screenshoot/Youtube

Ivanovskom je medvedica, koja je štitila svoje mladunce, skinula kožu sa pola tela. Skinuta mu je koža s glave, leđa i pozadine, otkinuto mu je jedno uvo te su mu lekari morali da amputiraju jednu nogu. Umro je odmah nakon napada, ali lekari su ga oživeli i prebacili u 400 kilometara udaljenu bolnicu.

Lokalni stanovnici dali su krv za njega i držali bdenja kako bi se oporavio. Ali posledice napada bile su preteške i Aleksej je preminuo devet dana kasnije u bolnici od infarkta.

Grupa medveda bila je blizu dok je na plaži skupljao rakove. Među njima su bili i mladunci pa je njihova majka nasrnula na njega. Zgrabila ga je kandžama i pokušala da odvuče, ali su je prolaznici počeli gađati kamenjem.

Ministar Dačić posetio štand Alo na Sajmu medija! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 26.10.2019. 15:46 - 26.10.2019. 16:31 Ivica Dačić posetio je naš štand na aktuelnom Sajmu medija i otkrio nam ono što nije nikome do sada! Ivica Dačić , Foto: Alo.rs/Masanori Jošida Rekao nam je koje knjige bi preporučio političarima.

U pokušaju odbrane Ivanovskog povređen je još jedan muškarac, ali njegove povrede nisu životno opasne, piše Dejli Mejl.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi