Bolnica, lekar, ambulanta
Tanjug/Filip Krajincancic
Bolnica, lekar, ambulanta

Tanjug/Filip Krajincancic

Bolnica, lekar, ambulanta, Foto: Tanjug/Filip Krajincancic

Pamela i Laura su godinama bile bliske prijateljice, ali ni jedna ni druga nisu zaboravile jednu noć u porodilištu. Pamela je tada otišla u kupatilo, a Laura je ostala u sobi. U sobu je potom ušla medicinska sestra sa bebom u rukama, rekavši Lauri da je vreme da podoji ćerku.

Pročitajte još:

Međutim, kada je Laura pogledala bebu, nije je prepoznala. Sestra je, s druge strane, insistirala da je beba njena, pa ju je Laura podojila. U tom trenutku, Pamela se vratila iz kupatila, pogledala dete u Laurinim rukama i videla da je to njena ćerka. Ta nepažnja medicinske sestre im je ostala urezana u pamćenje.

Urgentni centar, bolnica

Alo!/ Dejan Briza

Urgentni centar, bolnica, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Godine su prolazile, a Lauru je sve više mučilo to što njena ćerka Lindzi ne liči ni na jednog člana porodice. Pamela je takođe gajila sumnje da su bebe zamenjene, pa su na kraju, nakon decenija čekanja, rešile da se pojave u emisiji „The Doctors“ i provere da li su njihove ćerke zaista njihove.

Obe porodice bile su van sebe dok su čekale rezultate, a oni su, barem za Lauru, bili sasvim neočekivani – nije bilo zamene beba, i ćerke su bile u porodicama kojima i biološki pripadaju.

Bonus video

Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Komentari (1)

sveznajuci

03.08.2019 20:14

Ova prica je za malu decu, cim se dete rodi na ruci se zakaci ime porodilje, ovo je kod nas doslo sa zapada, primenjujemo njihova pravila