Penis muškarac gaće stid sram toalet
Shutterstock
Penis muškarac gaće stid sram toalet

Shutterstock

Mukarac, Foto: Shutterstock

"Očekujte da kada sa 25 godina otkrijete ženi da ste nevini, bićete ismejani", ovo je samo jedna od zajedničkih rečenica koje su muškarci izgovorili u istraživanju koje se dotaklo teme - zbog čega je sve više onih pripadnika jačeg pola koji su u kasnim dvadesetim i tridesetim godinama i dalje nevini.

Mnogo je različitih razloga navedeno kao uzrok ove pojave, a među njima je ogroman rast online porno industrije i aplikacija za upoznavanje, zbog kojih su muškarci postali prilično nesigurni.

Internet veza

Shutterstock

Internet veza, Foto: Shutterstock

Jedan od njih rekao je da je ostao nevin do kasnih dvadesetih zbog majčine afere.

"Odrastao sam u kući u kojoj su dominirale žene, s mamom i dve sestre. Mama je imala aferu koja je trajala nekoliko godina, što sam saznao kad mi je bilo 15 godina", kazao je i dodao da je njegova majka na kraju ostavila oca što da ga je to toliko povredilo da je izgubio interes za ženama i seksom uopšte.

"Nevinost sam izgubio sa devojkom koja je imala 23, a ja sam imao 27. Trajalo je veoma kratko", rekao je taj muškarac.

Drugi muškarac koji je u 34. godini i dalje nevin rekao je:

"Želim da imam zdrav, istraživački seksualni život, kakav imaju moji prijatelji i bojim se da ako završim s veoma religioznom devojkom, ona neće biti otvorena za sve što želim u seksu da probam. Ne želim seks bez osećanja kakav imaju moji roditelji", zaključio je ovaj 34-godišnjak.

Pročitajte još: