"ABORTIRALA SAM JER SAM SE DROGIRALA" Sa 12 pila i uzimala kokain, sa 13 godina ostala trudna! Onda je u njen život ušao policajac i desilo se nešto neverovatno! (FOTO)

Bila je devojčica i hodala je ivicom života, a danas živi sasvim običan život.

Devojka
Lori Hokins, Foto: Facebook printscreen

Lori Hokins je bila na alkoholu i teškim drogama. Sa trinaest godina je ostala trudna i abortirala je. Danas živi normalnim životom zahvaljujući jednom divnom čoveku, policajcu.

Lori Hokins (19) iz Velsa je počela da se drogira kokainom kada je imala 12 godina. S 13 godina je imala pobačaj. Pila je votku svaki dan i imala je samo 31,5 kilograma dok je bila trudna. Robert Dejvis (37) s kojim je ostala u drugom stanju je danas u zatvoru, a Lori je potpuno promenila svoj život. 

UKLETA BOLNICA BRESTOVAC Čuli su se krici, bolesnici su viđali davno umrlu zagrebačku glumicu, zbog jezivih legendi tamo niko ne ulazi!

- Pre sam znala da se probudim, nadrogiram se kokainom, istuširam se i opet se nadrogiram. Ostala sam trudna s 13 godina. Roberta sam upoznala ispred prodavnice. Prijatelj i ja smo nagovarali starije od nas da nam kupuju alkohol. Kupio mi je piće i dala sam mu svoj broj mobilnog. Tada sam imala nekih problema sa svojim ocem i tražila sam pažnju svuda oko sebe - ispričala je Lori. Nikad iskreniju ispovest srpske prostitutke pročitajte OVDE.

Dodaje kako ju je tadašnji dečko upozorio na Roberta.

- Ali nisam htela da ga slušam. Robert mi je rekao da me voli i mislila sam da mu je stalo do mene. Iskrala sam se iz kuće na Božić i otišla kod Roberta. Spavali smo. Posle toga mi se više nije javljao, a ako bi mi se i javio, svađali smo se. Dva meseca kasnije shvatila sam da sam trudna. Odlučila sam da abortiram jer sam se drogirala i imala jako malo kilograma, a i telo mi je bilo nerazvijeno - rekla je Lori.

O OVOM ZADATKU SVI BRUJE Dobila temu za rad, pa napisala samo jednu rečenicu, a profesorka joj rad ocenila ODLIČNO! (FOTO)

Kada je skupila hrabrost rekla je svojim hraniteljima šta se dogodilo. Oni su joj rekli da bi bilo dobro da se poveri policajcu koji joj je pomogao da se reši droge.

Hrabra Lori je sve ispričala policiji i posle toga je Dejvis uhapšen. 2015. godine je osuđen na deset godina i osam meseci zatvora.

Lori danas vodi normalan život bez alkohola i droge, radi i nada se boljoj budućnosti. Ipak, ne namerava da zaboravi svoju prošlost jer je ona naučila mnogo čemu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi