Džordan Lindsi
Printscreen
Džordan Lindsi

Printscreen

Džordan Lindsi, Foto: Printscreen

Džordan Lindzi (21) rastrgali su morski psi dok je plivala na Bahamima pre dva meseca, a priča je sada dobila nove detalje.

Otac je progovorio otvoreno o svemu u emisiji ''Good Morning America'', piše The Sun.

Pročitajte još:

Napala su je tri morska psa, a u bolnici je proglašena mrtvom. Otac je za nesreću ranije okrivio turističku agenciju koja je organizovala plivanje sa svinjama tokom kojeg je devojka i napadnuta.

Tata Majkl rekao je kako je njegova ćerka svim snagama pokušala da pobegne od morskih psa iako joj je desna ruka bila odgrizena.

On je u blizini hranio svinje, a opisao je kako je sve izgledalo:

- Moja žena Kami čula je kako neko viče 'mama' i okrenula se da pogleda o čemu je reč. Mislila je kako oko nje plivaju delfini. Vikala je da pliva prema njoj, a tek onda je shvatila da su joj morski psi rastrgali ruku. Počela je da pliva prema mami, ali onda joj je drugi morski pas odgrizao nogu.

Roditelji devojke koju su ubili morski psi krive turističku agenciju za tragediju Mama je čak pokušala da udari morske pse i odvukla je ćerku do stene, a Džordan je na kraju umrla na njenim rukama.

Filmski scenario jutros na Vidikovcu! Potera po naselju, policija na nogama!

AUTOR: ALO.rs/Pink/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 08:44 Munjevita reakcija Mladen Mijatović, Foto: Printscreen * Beogradska policija rano jutros uhapsila mladića * Prišao ženi i otrgao je zlatni lančić * Pokušao da pobegne između zgrada, ali je uhapšen Beogradska policija rano jutros u munjevitoj akciji uhapsila je mladića koji je jutros otrgao sa vrata zlatni lanac ženi (45) i pobegao ka obližnjim stambenim zgradama.

Porodica želi da se osigura veća sigurnost svim roniocima na ostrvukako se ne bi ovako nešto ponovilo. Ovaj napad bio je prvi takav u poslednjih deset godina.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!