Rešena misterija stara 42 godine! Ono što se dogodilo je sve potreslo: Sedele smo pet minuta zabezeknute i bez teksta!

Alo.rs/D.S. | Razbibriga 2019-10-01 22:41:20 2019-10-01 22:41:20

Neverovatan preokret!

Youtube printscreen

 

Lula Gilespi Miler, koja je nestala davne 1974. godine pod misterioznim okolnostima, pronađena je posle pune četiri decenije u Teksasu, gde je živela pod lažnim imenom.

Mala Ana se igala u parku kada je nepoznati muškarac strpao u kombi! Čula je kako zapomaže, ali je bilo kasno! (VIDEO)

Ana se igrala na klackalici u parku, a njena majka sedela je na obližnjoj klupi Policija, Foto: Alo!/ Rajko Ristić Mala Ana se igrala u parku, kada ju je muškarac strpao u kombi: Odmah se uključio Amber alert sistem Na svim televizijama program je prekinut vešću sa slikom otete devojčice.

Ona je sa 28 godina, odmah nakon trećeg porođaja, svoje troje dece ostavila roditeljima i nestala. Njena porodica tvrdi da nikada više nije čula za nju, osim kada je 1975. godine poslala pismo iz Ričmonda u Indijani.

Međutim, zahvaljujući napornom radu jednog detektiva, otkriveno je da nestala majka troje dece živi u Teksasu. Njena ćerka Tami Miler je prvi put razovarala sa majkom koju nije videla od kada je imala samo dve godine.

Pročitajte još:

„Sedele smo pet minuta zabezeknute i bez teksta. Izgledalo je kao film“, rekla je Tami Miler. Lula Gilespi Miler, koja danas ima 69, rekla je policiji da je u to vreme osetila da je premlada za majčinstvo i da je morala da ode! Misterija je konačno rešena. Tami Miler je pronašla svoju majku nakon 42 godine.

 BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Expand player
Pogledajte više