Aleksis Mersedes Boberg (25)
Facebook
Aleksis Mersedes Boberg (25), Foto: Facebook

Profesorka na zameni u srednjoj školi u Baltimoru imala je seks sa tinejdžerom prošlog meseca u kući kod bake i deke, tvrde tužioci.

Aleksis Mersedes Boberg (25) predala se policiji u ponedeljak nakon što im je učenik ispričao da je u maju imao se*s sa njom na više lokacija.

Voditeljka sportskog programa

Printscreen

Brojeve telefona su razmenili u školi, a navodno su počeli da komuniciraju na Snepčetu, a poruke su ubrzo postale seksualne prirode.

Istražitelji tvrde da je Boberg dečaku poslala svoje eksplicitne fotografije. Pre nego što su imali seks, ona je izašla sa tinejdžerom i njegovog drugom

Tada je optužena da im je kupila piće, iako nisu dovoljno stari da konzumiraju alkohol. Nekoliko dana kasnije, sastala se sa dečakom i imali su seks.

Policija kaže da je dečak čekao ispred kuće dok mu Aleksis nije dala znak, pa se ušunjao u dvorište i ušao u njenu spavaću sobu.

Nekoliko dana kasnije, sastali su se kod tržnog centra, a onda su otišli u auto i imali su se*s.

Pročitajte još:

Policija je obaveštena o svemu 5. juna, nedugo nakon što se dečak poverio majci o ovom slučaju.

Majka je ubrzo zatražila da sud zabrani profesorki da prilazi njenom sinu i da kontaktira sa njim, i da prestane da se pojavljuje na radnom mestu.

Ona misli da je njen sin izmanipulisan i da je namamljen u seksualnu vezu od strane svoje profesorke.

Boberg je optužena za seks sa maloletnom osobom dok je bila na poziciji profesorke. Takođe je terete i za konzumiranje alkohola na javnom mestu.

Na sudu se pojavila u ponedeljak ali je puštena na slobodu. Njen advokat kaže da ona namera da se izjasni da nije kriva za optužbe.

Ona je radila kao profesorka na zameni u više škola od 2016. godine, ali je optuštena kada su optužbe izašle na videlo.

 

Komentari (2)

Drago

21.06.2019 12:48

Meni predavala baba 65 godina s crvenim jugom dolazila u skolu.jebem te sreco

alex

22.06.2019 09:43

sto ja ne imadoh takve proserke!!!