HOROR! POLICIJA ZGROŽENA PRIZOROM! Pronađen frižider pun odsečenih PENISA i telo sa ušivenom glavom drugog čoveka! (VIDEO)

FBI je izvršio upad u bivši centar za donacije organa u Feniksu, u državi Arizona. FBI je unutra našao frižider pun odsečenih penisa, kao i telo na koje je bila zašivena glava od drugog čoveka.

 

FBI
FBI, Foto: screenshoot/Youtube

 

* U Arizoni pronađen frižider pun penisa i telo sa prišivenom glavom drugog čoveka

* Prodavali tela bez glave za 2.900 dolara, torzo sa glavom za 2.400 dolara i nogu za 1.100 dolara

* FBI zatekao jeziv prizor, a sve se odvijalo u gradu Feniksu

Ova šokantna priča otkrivena je nakon što su isplivali sudski dokumenti koji dokazuju da su se u ovom centru dešavale zastrašujuće stvari. U dokumentima se navodi da se prodaja delova ljudskog tela odvijala tokom 2014. godine, a na slučaju rade 33 tužioca.

ALARMANTNO UPOZORENJE NAUČNIKA! Ovakva pojava nije zabeležena 2.000 godina! NIKO NE ZNA ŠTA NAS OČEKUJE!

Vlasnik kompanije Stiven Gor priznao je krivicu 2015. godine za obavljanje ilegalnog posla. Otkriveno je da je on prodavao zaraženo tkivo i koristio delove tela na način na koji donatori nisu dopustili, prenosi Foks.

Tokom 2013. godine kompanija je navodno prodavala tela bez glave za 2.900 dolara, torzo s glavom za 2.400 dolara i nogu za 1.100 dolara.

"MORALI SMO DA JOJ UBRIZGAVAMO HRANU U USTA" Operisali devojku, a u njenom stomaku pronašli nakit i novčiće vredne 60.000 evra!

PRIZOR ZBOG KOG MILIONI POVRAĆAJU Kada pogledate ovaj snimak, MESO će vam se zauvek zgaditi! Žena u restoranu snimila JEZIVU SCENU!

LETNJA PRAKSA U GRČKOJ VAS MOŽE UNIŠTITI OVE SEZONE! Srpski turisti uvek čine jednu te istu grešku koja ih SKUPO KOŠTA!

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi