Prerušio se u ženu, zaveo starca i dobio nasledstvo!

ALO! | Razbibriga 2016-09-22 15:27:07 2016-09-22 15:27:07

Sad se sudi sa decom pokojnika, ali je u trospratnu kuću, koju je nasledio, već doveo novog starca!

Profimedia

 

Da vam je neko ispričao ovakav scenario za film, rekli biste: daj, ne preteruj. Ali sve ovo se stvarno dogodilo u Hrvatskoj, i, što je najgore, sve je zakonski potpuno čisto!

Naime, jedan muškarac, koji se predstavlja kao žena, zaveo je izvesnog starca iz Zagreba, bio sa njim četiri meseca, a posle smrti nesrećnog čoveka, nasledio njegovu trospratnu kuću! I to nije sve. Ostatak imovine podeliće sa decom pokojnika!

- Otac je umro ubrzo pošto je potpisao dokumente o nasledstvu. Mi smo te potpise odneli na veštačenje grafologu i - prropisno se iznenadili! Shvatili smo da se radi o muškarcu. On tvrdi da je promenio pol, iako mu u dokumentima još, doduše uz žensko ime, stoji "muški pol"! Tvrdi da se podvrgnuo operaciji u decembru prošle godine, a sada je navodno opet na operaciji promene pola u Beogradu, priča ćerka preminulog starca.

Ali da sve bude još luđe, slučaj starca nije jedini. Nedelju dana nakon što ga je sahranila, ta osoba je u kuću koju je nasledila od starca dovela novog muškarca. Tvrdi da je s njim trudna i da nosi blizance! Iako je jasno da je to nemoguće, muškarac je potpisao kako priznaje tu decu!

Pošto i ovaj muškarac očigledno ima psihičkih problema, policija ga je odvela nazad u njegovu porodicu, koja je u međuvremenu prijavila njegov nestanak.

Mislite da priča nije istinita? Jeste. Tvrde na hrvatskoj TV Nova, na kojoj će o ovom slučaju biti emitovan dokumentarac.

Expand player
Pogledajte više