Karolini Bitenkur
Printscreen
Karolini Bitenkur

Printscreen

Karolini Bitenkur, Foto: Printscreen

Bitenkurt, njen muž Horhe Sestini i njihova dva psa u nedelju su jahtom plovili kod Ilhabele, gde ih je zadesilo olujno nevreme, koje je pse para bacilo preko palube. Manekenka je skočila u more kako bi pokušala da ih spase.

Pročitajte još:

SMRSKAO JE TRAKTOR DOK JE VOZILA BICIKL NA SEOSKOM PUTU Htela je da pobedi na izboru za mis, život joj se ugasio pod točkovima prikolice pune trupaca

OPUŠTENO ČEKALI DA USKRŠNJI RUČAK BUDE GOTOV Porodica raspalila roštilj nasred groblja u Šapcu (FOTO)

POTRESNA ISPOVEST DEVOJKE KOJA JE PLOD INCESTA "Deda mi je u stvari otac, mama je jedva pobegla, a onda me je terala da oralno zadovoljavam njenog dečka!"

- Skočila je u more kako bi spasila psiće koji su zbog jakog vetra pali preko palube - rekao je lični trener Kan Sad, bliski prijatelj manekenke, i dodao da su na brodu bili u trenutku olujnog udara bili samo Bitenkur, njen muž i njihovi psi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

E a cara da Canjica ??? ????!! Morro com esta safada ?❤️❤️!! Biquíni deuso @agbeachwear e óculos @artyeto

A post shared by Caroline Bittencourt (@cabitten) on Feb 12, 2019 at 3:43pm PST

- Horhe (Sestini) skočio je u vodu kako bi pokušao da je spase, ali ih je teško nevreme razdvojilo. Morao je tri sata da pliva prema obali kako bi preživeo - dodao je Sad.

Manekenkin agent Andreia Boneti rekao je da je Sestini trenutno u stanju šoka.

- Horhe je pokušao da je spasi. Video je kako se utapa i nije mogao da joj pomogne. Bio je to grozan trenutak za njega - dodao je Boneti.