Posao, stres, rad, bznis, svađa, otkaz
Shutterstock, ilustracija
Posao, stres, rad, bznis, svađa, otkaz

Shutterstock, ilustracija

Posao, stres, rad, bznis, svađa, otkaz, Foto: Shutterstock, ilustracija

Naime, njen sin je iznenada dobio sepsu i hitno je prebačen u bolnicu gde su ga lekari priključili na aparate koji mu pomažu da ostane u životu. NaiOčajna i zabrinuta za sina, svojoj šefici na benzinskoj pumpi na kojoj radi, poslala je poruku da neće moći da dođe na posao i istom prilikom joj objasnila o čemu se radi. Međutim, umesto očekivane reakcije dobila je brutalan odgovor.

– Ovde tako ne funkcionišu stvari, prihvatam tvoj otkaz – napisala joj je šefica u SMS poruci.

Uznemirena žena je potom upitala šeficu kako treba da funkcionišu stvari kada joj je sin životno ugrožen i na aparatima.

– Nisam nijednog trenutka rekla da dajem otkaz, ali evo, prihvatam da ti mene otpuštaš – besno je napisala majka.

Ubrzo je dobila odgovor...

– Kada ne možeš da dođeš na posao to znači da daješ otkaz – grubo joj je odgovorila šefica.

– Ne, to znači da te obaveštavam da ne mogu da dođem jer život mog deteta visi o koncu, i govorim ti to unapred – napisala je Kristal koja je potom čitavu prepisku postavila na svoj Fejsbuk profil.

Odmah su počele da stižu poruke podrške, a korisnici ove društvene mreže imali su da kažu sve najgore o njenom šefici i mestu gde radi.

Nažalost, to nije bio kraj prepiske. Šefica joj je objasnila da bi ona, čak i u takvoj situaciji morala da radi.

– Moram da plaćam račune, a i na taj način bih bila zaokupljena. U ovoj firmi se ne dolazi i odlazi tek tako, dva dana su ti pokrivena. Tvoj sin je na najboljem mogućem mestu, a ja moram da vodim posao i to je moj fokus – napisala joj je šefica.

Kako je javnost vršila ogroman pritisak, uskoro su se oglasili i iz same kompanije i naveli da su sve ispitali.

– Utvrdili smo da se postupilo nepravilo i bez osećanja, što nije u skladu sa politikom naše kompanije. Žao nam je zbog toga. Zbog čitave ove nemile situacije, morali smo da reagujemo i damo otkaz menadžerki koja nas je dovela u ovu situaciju. Obavestili smo i Kristal da može da uzme slobodnih dana koliko god joj je potrebno u ovom teškom trenutku – stoji u saopštenju.