"MISLIO SAM DA SAM SVE VIDEO, ALI OVO JE PREVIŠE" Policija traži muškarca koji je čak tri sata lizao zvono na ulaznim vratima

Muškarca koji je iz još nepoznatog razloga proveo čak tri sata ližući zvono na ulazu jedne privatne kuće, traži policija nakon što su ga identifikovali zahvaljujući nadzornim kamerama.

Roberto Daniel Arroyo
Roberto Daniel Arroyo, Foto: screenshoot/Youtube

Roberto Daniel Arojo (33) snimljen je u vrlo bizarnoj situaciji pred ulazom u kuću porodice Dangan u Salinasu u Kaliforniji, u subotu ujutro. Jasan snimak prikazuje muškarca kako naslanja glavu na portafon pred ulaznim vratima i liže zvono iz nekoliko uglova.

I tako tri sata.

Stariji članovi porodice Dangan u to vreme nisu bili kod kuće,ali deca su kući spavala. Ipak, neobičan uljez ih nije probudio. Nadzornu kameru je porodica postavila mesec dana ranije i ona ih je upozorila na kretanja oko pet sati ujutro. Kad su kasnije pregledali snimke, naišli su na prilično uznemirujuću scenu.

- Pomislila sam, pa što se to događa u saobraćaju u pet ujutro da se kamera aktivirala - rekla je Silvia Dangan. Bračni je par nazvao policiju koja je odmah identifikovala uljeza zahvaljujući jasnom snimku. Rekli su da je prvo urinirao u vrtu, kao i u susednim baštama.

 - Mislio sam da sam sve video, ali ovo je previše - rekao je sused Alfred Santos, a gđa Dangan je dodala:

- Nekako se nasmejete tome posle, jer teoretski nije ništa napravio.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi