JEDAN OD 12 ŽIGOSANIH! Policajci dobili poziv o čoveku koji se sprema da skoči, kada su stigli ostali su U ŠOKU!

Neidentifikovani muškarac preživeo je pad sa Nijagarinih vodopada. Policija je rekla da je čovek delovao da je “u krizi”, pre nego što je skočio u reku sa kanadske strane, sa visine od 50 metara.

Nijagarini vodopadi, Foto: screenshoot/Twitter

- Čovek u krizi primećen je blizu vodopada Horsšu, najvećeg od tri koja čine Slapove Nijagare - navela je policija.

Međutim, kad su policajci stigli na mesto pada, bilo je prekasno. Čovek je prešao barijeru i skočio niz vodopad, bez ikakve zaštite. Visina Nijagarinih vodopada kao i veliko stenje na dnu govorili su da je mala verovatnoća da bilo ko preživi takav pad. Procenjuje se da godišnje 25 ljudi izvrši samoubistvo na ovim vodopadima. Ali, kad su policajci krenuli da pretraže reku tragajući za čovekom, zatekao ih je neobičan prizor – on je sedeo na ivici reke, živ i zdrav.

- On je veoma srećan čovek. Mnogi koji su to uradili nisu preživeli – rekao je stanovnik Ontarija Endi Esor.

Čovek je prevezen u bolnicu, a policija je kasnije navela da njegove povrede nisu životno ugrožavajuće. Nije poznato zašto je čovek skočio.

Kako podseća “Foks njuz”, ovaj incident dogodio se tačno na dan kad je pre 59 godina sedmogodišnji Rodžer Vudvord pao niz vodopade takođe bez ikakve zaštite – i preživeo. Tada je mali Rodžer bio prva osoba koja je preživela pad bez zaštite, nakon što je ispao iz čamca dok je bio u gornjem toku reke.

MISLILI DA PADA KIŠA! Voda je padala sa neba, a iza svega je bio bizaran plan jednog SVEŠTENIKA U HELIKOPTERU! Ceo grad mu je zahvalan!

- Plutao sam u oblaku. Nisam imao osećaj za gore ili dole. Nisam imao osećaj u stomaku kao kad se vozite na rolerkosteru, kad vam je želudac u grlu – rekao je Rodžer u intervjuu 2010.

On je prvi od najmanje 12 osoba koje su preživele pad niz Slapove Nijagare.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi