Prevara
Profimedia.rs
Prevara

Profimedia.rs

Prevara, Foto: Profimedia.rs

"Draga Deidre,

Imam strastvenu aferu s majkom svoje devojke. Znam da to nije ispravno, ali zaljubio sam se u nju i ne želim da se sve završi. Imam 24 godine i devojku od 22. Zajedno smo četiri godine i imamo sina od devet meseci.

"PRIKOVALI BI ME ZA POD I UDARALI PO ZADNJICI" Bivši član Jehovinih svedoka o brutalnim metodama kažnjavanja ove sekte! Panično se plašio jedne stvari!

Njena majka ima 39 godina, sama je i jako seksi. Moja devojka je nakon porođaja počela raditi, pa njena majka dolazi u našu kuću kako bi čuvala našeg sina.

Jednog jutra moja devojka je već otišla na posao kad sam čuo da je stigla tašta. Došla je gore i pokucala na vrata naše spavaće sobe. Izgledala je neverovatno. Buljio sam u njeno telo.

Nasmejala mi se, pa sam došao do nje i počeo je ljubiti. Prvo je pružala otpor, ali vrlo brzo dopustila mi je da je ljubim svuda. Ubrzo smo imali seks. Bilo je sjajno. Ona je pohotna žena puna strasti.

Muškarac, tuga, raskid, svađa

Shutterstock, ilustracija

Muškarac, Foto: Shutterstock, ilustracija

Seks s njom puno je bolji nego s devojkom koja me uvek tera da nosim kondom. Ali osim seksa, brinula je o meni i na druge načine - prala je i peglala mi veš, spremala zdravu hranu... Osećam kao da me voli više od devojke.

Jednog jutra naišao je brat moje devojke i video nas kako se seksamo. Bio je besan, ali moja tašta ga je upozorila da nikome ne govori ni reči i da se više ne približava spavaćoj sobi. Bojao sam se da će sve reći mojoj devojci, ali to se nije dogodilo... zasad. Bojim se da će se to dogoditi i da će sve ovo završiti."

JEZIVE FOTOGRAFIJE! Lekar objavio slike, evo šta može da vam se desi ako ZASPITE SA SOČIVIMA (FOTO)

Novinarka Deidre je odgovorila:

"I treba da se bojiš. Samo je pitanje vremena kad će se brat "izlanuti" ili će ti devojka na drugi način saznati. Izdalo ju je dvoje ljudi kojima bi trebalo da veruje najviše. Reci svojoj ljubavnici da si shvatio da ste oboje napravili veliku grešku. A tu je i dete..."