"PIVO JOJ JE CURILO IZ USTA" Pijana vozila suprotnim smerom auto-puta i izazvala jeziv udes, lekari prišli da pomognu i umalo da se ONESVESTE! (FOTO)

Epilog stravične saobračajne nesreće koja se dogodila u noći u nedelju 17. marta na autoputu I-75 u Ohaju je troje poginulih osoba.

Ebi Mičels
Ebi Mičels, Foto: screenshoot/Facebook

Prema istrazi policije svemu je kumovao alkohol, a 21-godišnja Ebi Mičels suočiće se sa optužbom za trostruko ubistvo. Vlasti su izjavile kako joj je pivo teklo iz usta dok su joj bolničari hitne pomoći pružali pomoć nakon sudara, pa je gotovo sigurno kako je upravljala vozilom pod uticajem alkohola.

Do sudara je došlo jer je Mičelsova nakon polukružnog okretanja preko površine koja razdvaja suprotne trake autoputa i služi isključivo za hitne intervencije vozila vatrogasaca, policije ili hitne pomoći, nastavila da vozi u pogrešnom smeru.

Porodica
, Foto: screenshoot/Facebook

Već nakon desetak sekundi na njen auto je naletelo vozilo porodice Mejson što je prouzrokovalo teški frontalni sudar u kojem su poginula tri člana porodice – otac Timi (51), majka Karen (50) i 10-godišnja ćerka Tesa.

Veruje se da je Mičel prethodno bila na proslavi Dana svetog Patrika jer je bila odevena u zelenu majicu sa anatpisom “St. Patrick's Day”, oko vrata je imala ogrlicu sa detelinom i privremenu tetovažu krigle piva na ruci. Osim toga, istražitelji su njenoj torbici pronašli čašu sa logotipom "Fireball" viskija.

Prilikom pružanja pomoći, lekar je zaključio da joj iz usta teče pivo.

Očevici sudara izjavili su kako je sudar izgledao tako strašno da se jedva moglo prepoznati da se porodica Mejson vozila u "tojoti".

- To je bio sudar takvih razmera da je put bio zatvorena čak četiri sata – izjavio je za očevidac Stiv Setudeh.

Mičels se u junu prošle godine udala za dugogodišnjeg dečka Kajla Pastorelea, ali samo dva dana pre nesreće on je podneo zahtev za razvod.

Nakon pružanja pomoći, u vrlo teškom, ali stabilnom stanju Ebi Mičels je prevezena u obližnju bolnicu "Majami veli".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi