Čarls Menson 2013.
Profimedia
Čarls Menson 2013.

Profimedia

Čarls Menson., Foto: Profimedia

Menson koji je umro u zatvoru 2017., formirao je svoj kult Menson porodicu 1967. godine. U pokušaju da pokrene rasni rat , njegovi sledbenici su 1969. počinili niz ubistava.

PROČITAJ JOŠ:

On je optužen da je pobio većinu sledbenika, a dvoje je samo pokušao da likvidira. Linert Form (70) je bila deo bliskog kruga iako nikada nije ubila nekog.

Sa još jednom sledbenicom Dajanom Lejk uživo je evocirala uspomene na Mensona. Linete nije optužea za ubistva za kult, ali jeste za pokušaj atentata na predsdenika SAD Džeralda Forda 1975., i ostala je u zatvoru do 2009. godine.

PREPORUČUJEMO:

Kod Mensona je završila posle svađe sa ocem, i kada je počela da stošira pojavio se on. 1968. Menson je kult preselio na ranč i postao opsdnut muzikom Bitlsa. Bio je ubeđen da mu šalju poruku. Iste godine su ubiloi Gerija Hinmana i trudnu glumicu Šeron Tejt.

Dajana (66) je upoznala mensona preko para koji je živeo sa njim i bila je oduševljena "zabavnim" Čarlsom. Ipak sada shvata da je bila žrtva i svoje svedočenje upućuje mladima da ne padnu u istu klopku.