Ovo je ludak meseca! (FOTO)

M. S. P. | Razbibriga 2016-03-10 20:36:08 2016-03-10 20:36:08

Muškarac iz grada Pendlton u američkoj saveznoj državi Oregon ozbiljan je konkurent za titulu ludaka meseca!

Pendelton Fire and Rescue

On je, kako prenosi "Hafington post", potpuno go ušetao u kuću žene koju nije poznavao i, dok je pokušavao da je zagrli, rekao: "Ćao draga".

- Imao je širok osmeh na licu. Krenuo je prema meni raširenih ruku, a ja sam mu vikala da se gubi i izađe iz moje kuće. Mislila sam, to je to, silovaće me i ubiti. Već sam počela da se mirim sa sudbinom. Ali sam odlučila da mu otežam taj posao - rekla je Gejl Vilson, koja boluje od mišićne distrofije, a u čiju kuću je banuo ovaj čudak.

Kako je dodala, čudak je potom uzeo njenog psa i s njim nestao u jednoj od soba na nekoliko minuta. Nije poznato što je radio sa psom.

Priča ipak nije završena na ovom bizarnom detalju...

Vilsonova je odmah pozvala policiju, koja je posavetovala da čudaka upita kako se zove. Njega je to toliko iznerviralo da je otišao iz kuće.

Hitne službe koje su krenule da ga traže pronašle su ga u krajnje čudnoj situaciji. Čovek je, naime, pao sa litice i zaradio teške povrede. I dalje je bio potpuno go, ali nije skidao osmeh sa lica.

Policijski zvaničnici rekli su da je osumnjičeni, izvesni Stiven Barton, poušao da pobegne tako što je preskočio živu ogradu, ali da očigledno nije znao da se iza nje nalazi provalija...

- Visio je naglavačke, zakačen za članak jedne noge. Dok smo ga spuštali bio je agresivan i nekooperativan. U jednom trenutku čak je pokušao da otme pištolj mom zameniku - rekao je šef lokalne policije Stjuart Roberts.

Pretpostavlja se da je uhapšeni bio pod dejstvom droge.

Protiv njega je podignuta optužnica za provalu, seksualno uznemiravanje, nepristojno ponašanje i opiranje hapšenju.

Expand player
Pogledajte više