Kajl Gordon
Printscreen
Kajl Gordon

Printscreen

Kajl Gordon, Foto: Printscreen

Ovaj čovek sam sebe naziva "najpoznatijim donorom sperme na svetu". Kajl Gordon ima 27 godina, dolazi iz Los Anđelesa i otac je čak 18-ero dece širom Sjedinjenih Američkih Država, a još ih je petoro na putu!

 

Sva deca su rođena u poslednje četiri godine, a nedavno je priznao da je jedna majka u strahu da bi se njegova deca slučajno mogla susresti, što bi moglo da dovede do problematičnih odnosa.

Pročitajte još:

 

Ipak, rekao je kako se "incident" može izbeći te je ponudio da upozna roditelje sve svoje dece. U intervjuu, rekao je da je otvorio privatnu Facebook grupu, s obzirom na to da mu se broj donacija povećao, a u nju će dodati sve žene kako bi mogle da razmene fotografije dece da bi znale o kome se radi kad (ili ako) dođe do slučanoj susreta.

Kajl je imao i Facebook stranicu koja promoviše njegove "usluge", ali je ona uklonjena. Daily Mail piše kako je rekao da je dobijao stotinjak zahteva svaki mesec.

Izbor nije jednostavan pa svaki mesec odluči "pomoći" od dve do pet žena, nakon što mu one ispričaju sopstvenu životnu priču. Takođe, rekao je da ne mora svaka donacija biti "veštačka", već nudi i seks kao opciju... Ovakva usluga nije ilegalna, s obzirom na to da u zamenu za spermu ne dobija nikakav novac.

Prvi put se na ovakav potez odlučio u ranim dvadesetima, kad je shvatio da mu je dosadno u ljubavnim vezama. Njegov prvi "klijent" bio je bračni par koji danas ima dvoje dece od četiri godine i 14 meseci, oboje "zahvaljujući" Kajlovim donacijama.

Pročitajte i ovo:

 

Donirao je po različitim gradovima - Los Anđelesu, San Francisku, Koloradu i Teksasu, a razmišljao je o tom da sa "uslugama" počne i preko okeana, na primer u Ujedinjenom Kraljevstvu.

- Ako neko u Ujedinjenom Kraljevstvu želi moje usluge, rado ću doputovati. Otišao bih bilo gde ako je potrebno pomoći ženama. Iz ponude isključujem Severnu Koreju, kao i ratom zahvaćena područja.

Njegove klijentkinje imaju od 18 do 42 godine, a nije isključeno da mu se "vraćaju". Rekao je da ne radi nikakvu diskriminaciju na temelju godina, ali uvek proveri finansijsko stanje, kako bi bio siguran da dete neće živeti u nemaštini. Takođe, kaže da klijentikinje moraju da mu navedu dobar razlog zašto su odabrale njega, a ne odlazak u banku sperme.

Sebe je opisao kao osobu koja dolazi iz dobre porodice, a oba roditelja su visoko obrazovana - majka radi kao programerka, a otac kao advokat. Za banke sperme rekao je da su pomalo problematične jer ne prate potomke donora koji se "ponavljaju" pa tako može doći do incestuoznih odnosa, pa je rekao da tu on ima prednost - zahvaljujući Facebook grupama.

Tvrdi kako za njega nije klasična roditeljska uloga, ali oseća zadovoljstvo u činjenici što ipak ima decu. Voleo bih da za dvadesetak godina napravi veliku žurku za Dan očeva gde će biti sva njegova biološka deca. Što se tiče njegovih roditelja, ne može se reći da su najsrećniji s njegovim izborom - podržavaju ga, ali ga majka neprestano podseća kako to zapravo nisu njegova deca.

- Sve u svemu, ne protive se jako. Moj brat zarađuje puno novca, a ja imam puno dece, rekao je Kajl.

Naveo je i koje ga osobine čine poželjnim donorom sperme:

"Ne drogiram se, ne pušim, ne pijem alkohol i kafu. Jedem samo hranu koja je dobra za spermu poput pšenice, smeđeg pirinča, voća i povrća".

Tekst je izazvao brojne komentare, a ljudi su mu pisali kako je čudak, njegovo donorstvo nazivaju fetišem, a jedna osoba je napisala:

- Njegovo razmišljanje je čudno, egoistično i iskreno. Kao da misli da poseduje tu decu.