HOROR U ČAKOVCU Otac se olešio od alkohola i nije video kad je dete (6) krenulo da pije RAKIJU sa stola: Onda je nastao užas!

Opštinsko državno tužilaštvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv 32-godišnjeg oca zbog povrede prava deteta.

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Masanori Josida/Alo!

Podignuta je optužnica protiv oca (32) koji je bio toliko pijan da nije primetio kako mu šestogodišnji sin sa stola uzima i pije rakiju zbog čega je mališanu pozlilo pa su lekari morali da ga spašavaju. Optužen je za počinjenje krivičnog dela povrede detetovih prava.

“Okrivljenik se tereti da je 5. septembra 2018. godine u okolini Čakovca grubo povredio prava deteta na način da se doveo u alkoholisano stanje i uopše nije nadzirao svoje 6-godišnje dete koje je sa stola uzelo i konzumiralo žestoko alkoholno piće usled čega mu je ubrzo pozlilo te mu je morala biti pružena hitna medicinska pomoć”, naveli su danas u Opšinskom državnom tužilaštvu.

Stavlja mu se na teret i da se, premda upozoren od lekara pedijatra i načelnice u Centru za socijalni rad da mora da dovede dete nakon mesec dana na kontrolni pregled u neuropedijatrijsku ambulantu, potpuno oglušio na ta upozorenja.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi