Žena, tuga, razvod
Shutterstock/Ilustracija
Žena, tuga, razvod

Shutterstock/Ilustracija

Žena, Foto: Shutterstock/Ilustracija

* Natašinu majku njen otac napustio dok je bila trudna

* Upoznala oca sa 19 godina

* Sa 21 imala seks sa njim

Nataša Rouz Čenie iz Vankuvera ispričala je svoju priču za stranicu Džezabel, u kojoj je iznela šokantnu ispovest o incestu s ocem. U potresnom svedočenju 27 godina stara žena otkrila je da je imala 19 godina kada je upoznala biološkog oca. Došla mu je u posetu na Jamajku i, kako je rekla, oboje su odmah osetili seksualnu privlačnost.

Pročitajte još:

Biološkog oca rešila je da potraži u trenutku kada je bila ljuta na majku i kada se osećala usamljeno. Otac je njenu majku ostavio kada je bila trudna.

“Kada sam ga prvi put srela, primetila sam da imamo isto držanje, da se jednako nosimo sa mnogim stvarima. Opčinilo me koliko smo bili slični, jer do tada to nisam doživela. Majka i ja smo vrlo različite, a nemam braće i sestara“, rekla je Nataša.

Prvi seksualni susret

Ona je u svojoj ispovesti priznala da je svaki put kad je sretala oca osećala sve veću privlačnost prema njemu, čak je počela da spava s njim u krevetu. Bila je šokirana i uplašena zbog svega što je u njoj dešavalo, nadala se da će da je prođe. Sve je kulminiralo 2009. godine kada je u 21. godini otkrila da njen otac oseća isto što i ona. Rekao joj je da želi da vodi ljubav s njom od trenutka kada ju je upoznao.

Zbog jednog detalja na njegovoj UMRLICI ceo Šabac je u šoku! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 17:50 Dan nakon što je razotkriven jezivi zločin u Šapcu, porodica Gajić oglasila je žalost za ubijenim sinom Ignjatom (24). Bogdan Gajić, Ignjat Gajić, Foto: Facebook printscreen * Bogdan Gajić (20) iz Šapca osumnjičen je za ubistvo brata Ignjata (24) * Ignjat je danas sahranjen na Novom groblju * Ožalošćeni iz uže porodice nisu samo njegova majka Tanja, otac Petar i najmlađi brat Vidak.

“Ako niste osetili takvu privlačnost prema nekome ko vam je rod, teško možete to da zamislite ili opišete. Sve što osećate je tako stvarno i intenzivno. Seksualna privlačnost koju sam gajila prema ocu delovala mi je kao mračna čarolija kojoj nisam mogla da se oduprem. Osećala sam se kao žrtva jer me zavodio sopstveni otac, ali sam istovremeno bila i žrtva vlastitih osećaja. Bilo me je sram, bila sam usamljenija nego ikada, nisam sa nikim mogla da podelim sve kroz šta sam prolazila. Nisam mogla da razumem vlastite emocije“, ispričala je Nataša.

Posle prvog koji je bio i poslednji seksualni "susret“, kada su se međusobno oralno zadovoljili nekoliko puta, Nataša se povukla u svoju sobu, a sledećeg dana ju je otac odveo na let za Kanadu. Od tada je prošlo šest godina. U međuvremenu se nisu videli, a ona još pokušava da se pomiriti sa svojim osećajima. Sada ide na terapiju i piše roman o svom iskustvu.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Komentari (1)

Marija3338

22.08.2019 00:19

Nisi zavrsila. Obostrane emocije? Hm, strasno... Odjednom se privlacite a ore toga trazis ica. Znala si ko je taj muskarac samo si luda