Nina Rudčenko
Twitter printscreen
Nina Rudčenko

Twitter printscreen

Nina Rudčenko, Foto: Twitter printscreen

Nina Rudčenko (57) iz Ukrajine dobila je još jedan rođendan da slavi pošto je na neverovatan način uspela da preživi napad komšija i to što su je sahranili živu!

Žena iz mesta Marijansk, bila je na meti dva brata iz komšiluka koji su saznali da ima određenu sumu novca kod sebe u stanu.

Nakon što su je nekoliko dana pratili, uočavajući njene navike, odlučili su da je napadnu uveče u stanu i to sa bejzbol palicama.

Prvo su je dva sata mučili i tukli, a onda su je odveli na lokalno groblje. Videvši da kod sebe nema 500 evra, koliko su mislili da ima, rekli su joj da sebi iskopa grob kako ne bi progovorila o napadu.

Potom su je ponovo pretukli s bejzbol palicama i ubacili u grob. Delovalo im je da je mrtva i gurnuli su je u raku koju su potom zatrpali.

Nina je pala licem okrenuta ka zemlji. Bila je već tada svesna, iako u ogromnoj agoniji i sa povredama.

Rešila je da se pravi mrtva. Dok je slušala dva brata kako pričaju da će joj narednih dana pobiti celu porodicu, morala je da ćuti. Nakon što su je ostavili u grobu, Nina je posle mnogo muka ustala i izašla na površinu.

Nina Rudčenko

Twitter printscreen

Nina Rudčenko, Foto: Twitter printscreen

Nekako je došla kući koja je bila prazna. Narednog jutra njeno telo pronašla je sestra Ljudmila koja je pozvala hitnu pomoć. Nina je imala potres mozga, nekoliko polomljenih rebara i polomljen nos.

“Bila je crna, prljava. Pomislila sam u prvi mah da izgleda kao da je ležala na zemlji negde u nesvesti”, rekla je njena sestra.

Policija je dobila opis napadača i brzo su uhapšeni. Branili su se činjenicom da su bili pijani i nisu znali šta rade.

Biće optuženi za napad i ubistvo s predumišljajem, a ukoliko budu proglašeni krivim, čeka ih najmanje 15 godina zatvora.