Devojčica
Printscreen/YouTube
Devojčica

Printscreen/YouTube

Devojčica, Foto: Printscreen/YouTube

Devojčica patuljastog rasta, koju su navodno usvojitelji ostavili jer je, prema njihovim rečima, htela da ih ubije, tvrdi kako to nije istina, kao i da nije "odrasli sociopata koji se predstavlja kao dete".

Natalija Grejs Barnet brani sebe u dramatičnom intervjuu u emisiji Dr Fil i tvrdi da je bila dete dok je živela u kući američkog para koji ju je usvojio.

Pročitajte još:

Kristina i Majkl Barnet uhapšeni su u septembru zbog zanemarivanja deteta jer su navodno ostavili Nataliju samu u stanu i preselili se u Kanadu sa ostalom decom, piše britanski Miror.

Natalija, koju su usvojili u Ukrajini, tvrdi da je u trenutku kada su je napustili imala devet godina, dok njeni usvojitelji kažu da je imala 22.

Devojčica

Printscreen/YouTube

Devojčica, Foto: Printscreen/YouTube

Takođe su je optužili da je htela da ih ubije i da je ostavljala pretnje na ogledalu koje je pisala krvlju.

Par je Nataliju usvojio 2010. godine, kada su mislili da ima šest godina, pre nego što su je navodno napustili 2013. godine.

Ukrajinka, koja sada živi sa drugom američkom porodicom, tvrdi da ima 16 godina u intervjuu američkom TV zvezdom Dr Filom.

- Ništa od toga nije istina, samo sam želela da ljudi čuju i moju stranu - rekla je Natalija.

Njena druga mama koja ju je usvojila, Sintija Mans, rekla je da je Natalija imala skeniranje kostiju koje dokazuje njene stvarne godine.

Barnetovi su ranije tvrdili da je skener kostiju, koji su oni uradili, pokazao da je devojčica rođena 1989. godine.

Nakon toga su njene godine promenili na 22, a onda je ostavili samu u apartmanu u Indijani 2013. saopštila je policija.

Rekli su da Natalija ima zube odrasle osobe, kao i da je dobila menstruaciju nakon što su je usvojili.

Kristina Barnet je takođe rekla da su lekari pregledali Nataliju i zaključili da pati od teške psihološke bolesti koja je dijagnostikovana samo kod odraslih. Ova bolest navodno je dovela do toga da je iskakala iz automobila u pokretu i pisala krvlju po ogledalu.

Bonus video - Požar kod Starog dvora!