ŠTA LI JOJ JE BILO NA PAMETI Nakon posete lekaru saznala da ima dve igle u glavi

Kineskinja koja je podvrgnuta CT- snimanju glave nakon manje saobraćajne nesreće saznala je da duboko u njenoj glavi tj. mozgu se nalaze dve metalne igle.

Mozak Ljudski mozak
Mozak Ljudski mozak, Foto: Shutterstock


29-godišnja žena iz Zhengzhoua je u doživela u saobraćajnu nesreću te joj je savetovano napravi CT kako bi se uverilo da nema povreda na glavi to jest mozgu.

Srećom, istraga nije pokazala traumu vezanu za nesreću, ali je otkrila nešto mnogo čudnije: dve igle, približno 5 cm dužine i 4,9 mm prečnika, "usađene" duboko u njen mozak.

Neobična stvar je bila da igle nisu povezane sa saobraćajnom nesrećom, jer nije bilo vidljive povrede lobanje ili vlasišta, a žena se ni u jednom trenutku svog života nije setila nijedne ozbiljne traume glave.

Pritisak, glavobolja
Pritisak, glavobolja, Foto: Shutterstock

Lekari veruju da su igle morale biti namerno ili slučajno "uglavljene" u njenu glavu kada je bila vrlo mala, jer sudeći po njihovom prečniku, ne bi mogli da probuše potpuno razvijenu lobanju. Pored toga, ona se ne seća bilo kakve povrede glave.
Žena, čije je prezime Zhu, rekla je da nikada nije iskusila bol ili neobjašnjive glavobolje, a lekari su potvrdili da ako se uzme u obzir to što su igle tanke i područje mozga u koje su ubačene verovatno neće stvarati probleme.

Prema kineskoj veb stranici Sohu, žena je već prijavila nalaze CT snimka lokalnoj policiji. Ona navodno sumnja u poreklo igala u glavi, ali trenutno nije želela da otkrije ništa.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi