ONA MORA UMRETI, ONA JE ĐAVO! Nađu (5) komšinica tukla i ubadala, pa je BACILA SA BALKONA! Pomešala dete sa čudovištem iz "Gospodara prstenova"?! (FOTO)

Prolaznica pozvala Hitnu pomć

Pokušaj ubistva Nađe, Rusija
Pokušaj ubistva Nađe, Rusija, Foto: Foto: east2west news

Jedna Ruskinja je osuđena na devet godina zatvora zbog pokušaja ubistva petogodišnje ćerke svoje komšinice pošto je dete zamenila za negativca iz filma Gospodar prstenova.

Galina Kobzeva (69) osuđena je za pokušaj ubistva Nađe Šustove koju je najpre napala nožem i čekićem, a potom je bacila sa balkona trećeg sprata. Kobzeva će morati i da plati 8.350 funti "moralne štete“ svojoj žrtvi.

Pokušaj ubistva Nađe, Rusija
Pokušaj ubistva Nađe, Rusija, Foto: Foto: east2west news

Dete je bilo blizu smrti i preživelo je čudom. Nađa je bila u bolnici četiri meseca nakon što je pretrpela višestruke povrede glave i tela i frakture.

Devojčica je kasnije ispričala kako je vrištala i tražila pomoć dok ju je tukla i ubadala, ali da niko nije došao.

Kobzeva je čuvala dete u njenom stanu kada je izvela strašan napad. Prolaznica je videla da je Kobzeva bacila dete sa balkona - a onda ju je spasla sa kolovoza i pozvala Hitnu pomoć.

Pokušaj ubistva Nađe, Rusija
Pokušaj ubistva Nađe, Rusija, Foto: Foto: east2west news

Rekla je da je penzionerka sa balkona vrištala: - Ne diraj je! Ona mora umreti! U njoj je demon, đavo!

U sudnici je Kobzeva rekla sudiji da je pila pivo i uzimala lekove u isto vreme kad je napala dete.

Preporučujemo još:

NEMA MU SPASA! Poznati holivudski glumac iz "Pirata sa Kariba" otišao u Siriju da RATUJE, ubijao džihadiste, ali sada je tek u problemu! (VIDEO)

REVOLUCIJA U NAUCI! Uspeli da vrate vreme UNAZAD! Ova mašina će sve promeniti!

"POVRAĆALA SAM KAD SAM VIDELA..." Sara sa ostalim mamama snima P*RNO FILMOVE za svoju decu! Evo kakvu poruku šalju (FOTO)

BILI PRIMORANI DA SE POVUKU Bugarski policajci prskali biber-sprejom, pa počeli da vrište i da se hvataju za oči (VIDEO)

"HOĆEŠ DA SE BIJEŠ" Izvadio je pištolj i upucao čoveka, a onda su svi počeli da se SMEJU! (VIDEO)

Otišla je da proveri Nađu koja je gledala televiziju i "odednom je videla Goluma iz Gospodara Prstenova" koji je "zurio" u nju "glasno se smejući".

Izašla je iz sobe u strahu od obmane, popila još koje pivo, a onda se vratila i "ponovo je videla čudovište iz sage britanskog pisca".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi