Krenuli u šetnju do jezera
Jutjub printskrin
Krenuli u šetnju do jezera

Jutjub printskrin

Foto: Jutjub printskrin

Turisti koji su se peli po zapadnom delu Sajanskih planina pronašli su avion "An-2" koji se srušio 1951. godine južno od Krasnojarske pokrajine u Rusiji, saopšteno je iz pres-službe regoinalne direkcije ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Pročitajte još:

U saopštenju se navodi da se jedan meštanin obratio policiji, rekavši da je tokom penjanja po zapadnom Sajanu pronašao olupinu aviona na visini od 1.850 metara.

KINA NUDI POSAO IZ SNOVA! Morate da imate "zlatan jezik" i jedan poseban talenat!

- Avion je identifikovan na osnovu dela zaštite na levoj strani aviona, onoga što je ostalo od broja sa strane i po broju motora - dodaje se u saopštenju.

Otpevala je pesme koje i danas obožavate, a Anabelu je učinila zvezdom! Sada se zalaže za nešto što izaziva opštu pometnju u Srbiji!

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 25.08.2019. 13:44 - 25.08.2019. 14:52 Njeno ime i dalje se pominje kao "najmoćniji ženski vokal devedesetih u Srbiji" Marija Mihajlović, Foto: Jutjub printskrin Ne samo da je Marija Mihajlović važila za jednu od najboljih džez i pop pevačica, već je otpevala i sve one dens hitove koji su bili mejnstrim u tom periodu.

Iz Ministarstva dodaju da je otkriveno da je reč o avionu "An-2" sa brojem "A2597", koji se srušio 21. aprila 1951. godine. U izveštaju se podseća da su u padu aviona poginuli kapetan Puziriov, kopilot Vasiljev, navigator Medvedev i inženjer letenja Hmelnicki, javio je TASS.

Zemlja tone, kuće su uništene, u šumama žive nepoznate vrste! Sve se to dešava zbog jedne zastrašujuće pojave (VIDEO)

AUTOR: New York Times; D.K. DATUM I VREME: 25.08.2019. 19:15 Dok pratimo vesti o požarima u Amazoniji, postoji još jedna nepogoda koja bi trebalo duboko da nas zabrine, a to je ubrzano topljenje leda. sibir, Foto: AP Dok se Arktik i veliki deo Sibira zagrevaju najmanje dvostruko brže od ostatka sveta, permafrost, večiti led, iščezava.

Poznato je da je avion prevozio 500 kilograma krzna. Potraga za avionom trajala je nekoliko meseci, ali nije dala rezultate.

BONUS VIDEO: Istorijski trenutak: Puna Marakana bodri Zvezdu do Lige šampiona!

 

Komentari (1)

nik

28.08.2019 12:00

a zasto da povracaju???