Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod
Shutterstock, ilustracija
Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod

Shutterstock, ilustracija

Svadja, Foto: Shutterstock, ilustracija

Pročitajte još:

SVADBA SE PRETVORILA U HOROR Žene i deca vrište, svatovi lome stolice jedni drugima o glavu (VIDEO)

MUTIRANO ČUDOVIŠTE Pronađena zmija sa 3 oka! (FOTO)

"SPOJILI SMO NJIHOVE KREVETE, UMRLI SU ZA 10 DANA" Medicinske sestre otkrile koje su POSLEDNJE ŽELJE pacijenata na samrti! Bolno, tužno, ponekad i divno...

Međutim, problemi su nastali kada je supruga postala ljubomorna na njegovo intimno zbližavanje sa drugim muškarcem. Pročitajte o čemu se radi.

"Godinama žena i ja praktikujemo svingovanje, ali ni ona ni ja nismo očekivali da će se desiti ovakav preokret.

Moja supruga ima 42 a ja 45 godina. Drugi muškarac ima 44. Obožavam svoju ženu i ne želim da išta upropasti naš odnos. Mi smo svingeri već godinama, tako smo se dogovorili i nikada nismo imali problema u odnosu zbog toga. Našli bismo nekog muškarca na internetu, videli se na piću i onda, ukoliko se slažemo, ugovorili i seks i to je tako oduvek funkcionisalo. Žena bi imala seks sa nama dvojicom, i nikada nije bilo ljubomore, naprotiv.

"TAKVU SAM ČEKAO, DOBRA KOKA" Marija iz Bora objavila fotografiju na Fejsbuku, a bračne ponude počele da pljušte! Muškarci odlepili zbog bizarnog detalja! (FOTO)

Međutim, uvek smo se zadržavali samo na klasičnom seksu, a nedavno je moja žena rekla da bi volela da priuštim oralni seks tom muškarcu sa kojim smo se viđali, i to dok ona gleda. Pristao sam i uživao sam u tome više nego što sam očekivao, ali od tada je naš seksualni život krenuo nizbrdo. Ona više uopšte nije zainteresovana za mene. Kad je pitam šta nije u redu, kaže da dramim.

Na kraju mi je na moje insistiranje priznala da je bila jako ljubomorna kada je videla tog muškarca kako je intiman sa mnom. Osećam se kao da mene namerno izbegava i da krijući se ima seks sa njim, iako sam siguran da to nije istina.Šta da radim, kako da povratim naš seksualni život? – glasi pitanje ovog zabrinutog muškarca koji se za savet obratio Didri, kolumnistkinji časopisa „The Sun“.

"IGNORISALI SU KRIKE MOG DETETA" Devojčica se vratila iz vrtića, a majka se šokirala kad je na leđima ugledala ove povrede! (UZNEMIRUJUĆ FOTO)

A ovako glasi i njen odgovor:

– Vi i supruga ste otkrili da trojka nije uvek fantazija. Nekad je i surova realnost. Stvar je u tome da ste uživali u oralnom seksu više nego što ste očekivali, dok je žena neočekivano postala ljubomorna. Vreme ne možete da vratite, ali možete da probate da ponovo izgradite povezanost i to tako što ćete se praviti da ste tek sad ušli u vezu. Ne uplićite se u trojke, već se fokusirajte na odnos vas dvoje i povežite se kao pravi par.

Komentari (1)

Rade

04.05.2019 00:42

Zena i ja smo imali vise puta trojku sa jos jednim muskarcem, oboje to volimo, ali nikad nam nije palo na pamet da nesto mi muski medjusobno radimo