Kafić
Alo!/Ana Paunković
Preljuba prevara

Profimedia

Preljuba prevara, Foto: Profimedia

Naime, muž (38) ju je prevario i ne zna šta joj je činiti.

Pročitaje još:

 

- Lepa devojka počela je da radi u njegovoj firmi. Počeo je češće da izlazi na pića i vraćao bi se kasno kući. Pomislila sam da me vara s njom. Uhvatila me paranoja. Kada je prošle nedelje jedne večeri došao kući u 3 sata posle ponoći, toliko sam se naljutila da sam ga udarila šakom i ogrebala mu lice, piše čitateljka koja zatim navodi veliki obrt.

- Ispada da me nije prevario s tom curom, nego s muškarcem! Doduše, znala sam da nekada gleda gej pornografiju. On me sada ostavio i kaže da mi nikada neće oprostiti, te tvrdi da ima napade panike. Priznao mi je da se viđa s muškarcem, a ne s onom devojkom. Srce mi je slomljeno, nastavlja.

- Sve sam pokušala kako bih popravila stvari, međutim pitam se gubim li zapravo vreme?

 

Sanders joj kaže da je sama sebi odgovorila na pitanje.

- Ako je vaš muž shvatio da je većinom gej, onda je malo verovatno da ćete ostati u braku i biti srećni. Štaviše, vaš brak već neko vreme nije bio srećan, odgovorila joj je Deidre.

- Recite svom mužu da vam je žao što ste postali nasilni, da to nije u redu, ali da vas je njegovo ponašanje rasrdilo. Moguće je da je napade panike počeo dobijati jer osjeća da će mu se život u potpunosti promeniti. Pokušajte civilizovano da se razvedete, glasi savet.

Komentari (2)

nedjo

01.11.2018 14:23

fin gospodin

XXL

01.11.2018 16:26

O Bože jadna žena ...