ISPOVEST KOZMETIČARKE MARIJE IZ BEOGRADA Muž je doveo ženu na depilaciju vagine, a zbog onoga što je tražio da uradim izbacila sam ih iz salona!

Marija 17 godina radi kao kozmetičarka.

Depilacija, nega, koža, dlake
Depilacija, nega, koža, dlake, Foto: Shutterstock, ilustracija

* Kozmetičarka iz Beograda priča najzanimljivija iskustva koja je doživela

* Mušterija je raznih, a najveći problem prave najzahtevnije mušterija

* Zahtev jednog para neće zaboraviti dok je živa!

Neki ljudi rade tako zanimljiv posao da se klijenti kod njih potpuno opuste i otvore dušu. Svima je poznato da su frizeri svojim klijentima skoro kao psiholozi, svačega se naslušaju, ali ono što se može čuti po kozmetičkim salonima je neverovatno.

Marija, kozmetičarka iz Beograda, podelila je nezaboravna iskustva iz salona.

JEDAN OD 12 ŽIGOSANIH! Policajci dobili poziv o čoveku koji se sprema da skoči, kada su stigli ostali su U ŠOKU!

"U salon je došla starija gospođa i želela je depilaciju nogu i intimne zone. Noge smo uradili bez problema, ali kada sam joj intimnu regiju premazala voskom i povukla ga, žena je gromoglasno prdnula. Rekla je "uuupss", bilo joj je jako neprijatno, izvinila se, a ja sam joj, iako sam htela u zemlju da propadnem, rekla da je to sasvim normalno i da se nekim ženama to dešava. Što baš i nije bilo tačno, ali htela sam da joj olakšam tako neprijatnu situaciju. Ponovo sam stavila vosak, povukla i salonom je opet odjeknuo još jedan rafal. Pitala sam gospođu da li želi da nastavimo, ona je onako sva crvena u licu od sramote, rekla da želi i da joj se to stalno dešava. Naime, objasnila mi je da tokom depilacije toliko stegne mišiće karlice, da tako napravi pritisak na debelo crevo i da gasovi izlaze potpuno nekontrolisano. Gospođa me pitala da li mi smeta, ja sam rekla da mi ne smeta i nastavile smo da radimo uz svu propratnu buku. Ona i dalje dolazi kod mene, i dalje ispušta gasove tokom depilacije intimne regije, ali smo se dogovorile da kada zakaže terimn, u salonu ne bude nikoga od klijenata.

Depilacija, nega, koža, dlake
Depilacija, nega, koža, dlake, Foto: Shutterstock, ilustracija

 

SAMO SRBI IMAJU OVO SLOVO! Ponosni smo na njega, a u svetu je poznato KAO NEŠTO SASVIM DRUGO

 

ZASMEJAVAO NACIJU DO SUZA DOK JE PRODAVAO BESMISLENE PROIZVODE Bio je najpopularniji voditelj, a onda je pobegao u Beč i potpuno promenio život! Nikad vam ne bi palo na pamet čime se danas bavi

Evo još jedne situacije:

"Devojka je želela depilaciju nausnica. Stavila sam joj vosak, povukla ga i bukvalno pet sekundi nakon toga, njoj su usta počela da otiču, otok se toliko brzo širio, da joj se zatvorilo i desno oko, a počela je i teško da diše. Ja sam se zaledila od straha, ali moje koleginice bile su pribranije, pozvale su hitnu pomoć i ispostavilo se da je devojka bila alergična na bebi puder, koji sam joj stavila na nausnice pre voska, a da to i nije znala. Srećom, sve se dobro završilo, priča Marija i kaže da je najbizarniji zahtev koji je imala za ovih 17 godina, koliko radi kao kozmetičarka, bio od jednog bračnog para.

Naime, došli su zajedno, ona je htela brazilsku depilaciju, a on je želeo da gleda. Ja to nisam želela da prihvatim. Pokušavali su da me ubede, ali je meni to bilo neprihvatiljivo. Sledećeg dana ta žena je došla sama, objasnila mi da njen suprug voli da gleda njenu vaginu tokom depilacije jer ga to seksualno uzbuđuje. Ljubazno sam joj se zahvalila i rekla da ne mogu da pristanem na to, a ona me pitala da joj preporučim salon u kome rade "liberalnije" kozmetičarke. Da li je to bila neka njihova "glupa fora" kojoj su se kasnije slatko smejali ili ne, nikada nećemo saznati. Znam samo da meni uopšte nije bilo smešno, završava naša kozmetičarka.

"ZINUO SAM JUTROS K'O DABAR NA 5 KUBIKA DRVA" Fotografisao je turiste koji su krenuli na Jadran, a onda je ZANEMEO kad je video šta vade iz gepeka! Mislio je da sanja!

"NEĆETE MENE DA SEČETE!" Roditelji doveli dečaka (5) na obrezivanje, kada je video doktorku pobegao je NA KROV BOLNICE! Sišao je tek kada se on pojavio! (FOTO)

HOROR U PORODIČNOJ KUĆI! Žena TRI GODINE živela sa telom mrtve majke! Kada je policija ušla, zatekli su MORBIDNU SCENU!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi