Australija, žurka
printscreen
Australija, žurka

printscreen

Foto: printscreen

 

* Devojka je sa mužem otišla da proslavi tri godine braka

* U svingerskom klubu su već bili njeni roditelji

* Mama i tata devojke voleli su često da upražnjavaju svingeraj

- Imam 51 godinu, a moja žena 53. Imamo i troje dece koji su genijalni. Prošlog meseca žena i ja otišli smo na jednu svingersku žurku, baš kao i puno puta pre. Nakon što smo se podružili s ljudima koje znamo preselili smo se u dnevni boravak gde sam ugledao ženu u haljini kakvu je nosila naša ćerka zadnji put kada smo se videli - započeo je priču zabrinuti otac.

Nije odmah povezao da bi se uopšte moglo da se radi o njihovoj kćeri koja je očito sa suprugom došla na ovaj događaj ne bi li si začinili treću godišnjicu braka.

- Trebao mi je trenutak da shvatim da je to ona. Bila je sa suprugom, a ruku je držala na nozi drugog muškarca. Rekao sam ženi kako moramo otići odmah, ali u tom trenutku moja se kći okrenula i ugledala nas. Nikad neću zaboraviti njen šokirani pogled kada nas je ugledala. Ovo je uništilo naš odnos - ispričao je muškarac.

Mlada hrani mladoženju, a on je šamara pred svatovima! Jeziv snimak sa svadbe sve šokirao! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 29.08.2019. 11:03 Gosti šokirani! Foto: Youtube printscreen Snimak na kome se jasno vidi kako mladoženja šamara mladu za vreme posluženja svadbenom tortom, obišao je svet. Na internet je postavljen u drugoj polovini februara, a već je pogledan više od 1.200.000 puta.

Prekinula svaki kontakt

On je rekao kako bi se inače s čerkom i njenim suprugom sastajali vikendima na piću ili večeri, ali od tada im ona ne uzvraća pozive. To je poprilično pogodilo njegovu suprugu koja je, kako kaže imala blizak i prijateljski odnos s njom.

- Šta da radim? - pitao je očajan otac savetnicu "Sun-a" Deidre je rekla kako baš nije imao sreće.

Proći će je…

- Vašu ćerku je sigurno sramota. A što je s njenim suprugom? Možete li se naći s njime i popričati kao muškarac s muškarcem. Recite mu da ako vaša kći tako želi, nećete spominjati to veče - savetovala je.

"Deda mi je ustvari otac, mama je jedva pobegla, a onda me je terala da oralno zadovoljavam njenog dečka!"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 29.08.2019. 14:55 - 29.08.2019. 16:06 Nije joj bilo lako da se izbori sa svim... Reksan Džouns, Foto: Facebook Reksan Džouns (27) iz Tenesija imala je stravično detinjstvo. Bez majke je ostala kada je imala samo pet godina - obesila se jer više nije mogla da se nosi sa stravičnim detinjstvom koje je i sama proživela.

Rekla je i kako se njihova ćerka možda brine da je roditelji više neće gledati na isti način. Ali, ipak naglašava kako će se sigurno situacija rešiti, a da će se možda u budućnosti svi smejati ovoj situaciji.

- Ona je još vaša ćerka, ali isto tako odrasla osoba koja živi svoj život - zaključila je.

BONUS VIDEO: Zavirili smo u luksuzni apartman Tijane Ajfon i otkrili ko je sve to platio