Zatvorski krug, zatvor
Alo/ Vladimir Marković
Zatvorski krug, zatvor

Alo/ Vladimir Marković

Foto: Alo/ Vladimir Marković

Kako su saopštili iz tamošnje policije, prošlog četvrtka priveli su muškarca nakon što su ga uhvatili kako pljačka prodavnicu. U trenutku hapšenja muškarcu je na ramenu stajao kućni ljubimac, pa su i pticu zajedno sa vlasnikom odveli u policijsku stanicu.

Pročitajte još:

NAJJEZIVIJA LJUBAVNA PORUKA IKADA! "Ovu pšenicu ćemo ti jesti na sahrani, ako me prevariš!"

Osumnjičenom je ubrzo određen pritvor, a kako policajci nisu imali kavez za ptice, a nisu znali kome bi je poverili na čuvanje, i papagaja su smestili u jednu od zatvorskih ćelija. Pripadnici holandske policije su se pobrinuli da ljubimcu ništa ne fali u pritvoru, te su mu uredno doneli i posudu sa vodom i dva parčeta hleba, kako bi "živeo u normalnim uslovima".

Papagaj

Instagram printscreen

Foto: Instagram printscreen

Fotografije "uhapšenog" papagaja potom su postavili na svoj zvaničan Instagram profil uz objašnjenje kako je papagaj dospeo kod njih.

Temperatura pada za 10 stepeni, a onda nas čeka nešto još gore! RHMZ upravo objavio užasne vesti!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 30.09.2019. 17:19 U sredu pretežno sunčano i veoma toplo sa maksimalnom temperaturom od 26 do 30 stepeni.

"Nakon saslušanja osumnjičenog doneta je odluka da i on i ljubimac budu sprovedeni u pritvor. Naravno, o obojici vodimo računa", navedeno je u opisu fotografije.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije