Par
youtube printscreen
Par, Foto: youtube printscreen

Par iz Rusije prošao je pravu torturu nakon što su snimljeni kako vode ljubav na plaži na Tajlandu.

Momak i devojka, stari 26 i 19 godina, slavili su Novu godinu u baru, a potom otišli na plažu da se opuste. Popili su nekoliko flaša piva, a potom se dali u akciju.

Na snimku koji je napravio prolaznik vidi se kako par vodi ljubav, a potom se vraćaju u hotel.

Nakon što je ova informacija stigla do policije, odmah je uzeta njihova slika sa nadzornih kamera u hotelu, i angažovani najbolji policajci kako bi ih uhvatili.

Ubrzo su oboje uhapšeni i ispitani.

Slike iz policije pokazuju par, koji nosi hirurške maske, kako se izvinjavaju žiteljima, dok su im ruke skloplenje u molitvenom položaju.

- Izvinjavam se što smo uvredili građane i narušili reputaciju grada. Žao nam je - glasilo je njihovo izvinjenje.

Nadležni su rekli da su oboje priznali da su oni akteri snimka, kao i da su naveli da su bili pijani pa su izgubili pojam o tome gde su i počeli da vode ljubav na plaži.

Komentari (1)

Vladeta

08.01.2020 10:23

Iicemerstvo! Prvo: na snimku nema seksa. Drugo: seksualnih aktova snimanih iz neposredne blizine ima na tv u celodnevnom emitovanju na desetak kanala. Treće: to je prirodan čin i sa sexom i bez seksa, a nisu to radili na javnom mestu nego je neko slučajno naišao i baš ga toliko uvredilo da je morao da snimi i tužaka. Ako bi se ovakvi zakoni primenjivali u celom svetu ljudsko razmnožavanje svelo bi se na silovanje i robijanje.