Amerikanka
A. P.
Amerikanka

A. P.

Amerikanka, Foto: A. P.

Reč je američkom paru koji je pre nekoliko godina posetio Srbiju. Kako je na "Redditu" napisala žena s nadimkom "aywaythrowawayok", ona i verenik toliko su se oduševili našom zemljom da su nakon toga dolazili još nekoliko puta.

Svidela im se priroda, oduševili su se hranom, sve je bilo baš kako treba da bude, sasvim normalna priča. "Moj verenik i ja posetili smo pre nekoliko godina prelepu zemlju Srbiju. Bilo je to predivno iskustvo. Toliko nam se svidelo da smo nakon toga otišli još nekoliko puta. Tamo smo stekli nove prijatelje, s kojima smo i dalje u kontaktu, a počeli smo da učimo i srpski jezik - napisala je ova Amerikanka na "Redditu", u konverzaciji pod naslovom "Ova muzika mora da prestane".

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, problem je, kako je ova gospođa objasnila, nastao kada je njen verenik naišao na srpske borbene pesme! "Verujem da su isprali mozak mom partneru nekom ideologijom. U početku, mislila sam da se radi o šali, ali on srpske borbene pesme sluša već godinu dana!

Sluša ih sve više i više! Razumem da su te pesme "zarazne", kao što i jesu, ali ovo mora da prestane - dodala je ona. Da su stvari krenule zaista čudnim tokom, dokazuje i još jedan prosrpski gest njenog verenika. On je, naime, naumio da u dnevnoj sobi okači ogromnu srpsku zastavu!

"Naručio je ogromnu srpsku zastavu koju želi da okači u našem apartmanu. Takođe, više ne govori "what", već na srpskom kaže "šta", a umesto "f*ck" je počeo da priča "j*bi ga"!

Brinem se, čini mi se da je njegova ljubav prema Srbiji otišla predaleko“, zaključila je ova Amerikanka i zatražila od Srba na "Redditu" da joj pomognu. Naravno, odgovori Srba bili su veoma kreativni, od toga da joj je jedino rešenje da postane veća Srpkinja od njega, pa do vrištanja od smeha zbog ove nesvakidašnje situacije.

Komentari (1)

nikola cetnik

09.12.2018 09:55

slusaj i ti i bice ti lepo