KRVAVA SRAMOTA! Mladića udario auto tokom ulične trke i ubio ga, a onda se desilo nešto mnogo gore! (VIDEO)

Policija Los Anđelesa objavila je snimak na kojem se vidi kako desetine vozila zaobilaze mladića kojeg je udario automobil, pre nego što se neko od njih konačno nije zaustavio da mu ukaže pomoć.

Saobraćajna nesreća
Saobraćajna nesreća, Foto: screenshoot/Facebook

Za 22-godišnjeg Nerija Ramiresa Čala bilo je međutim kasno. Mladića je udario automobil najverovatnije tokom ulične trke, ali još nema uhapšenih. Na objavljenom snimku vidi se kako Čalo izlazi iz svog vozila i prelazi ulicu 5. novembra oko 22.00 časova.

Policija je rekla da je mladić video dva bela automobila kako punom brzinom idu ka njemu i počeo da trči. Izbegao je jedan, ali ga je udario drugi automobil. Oba vozača su pobegla sa mesta nesreće.

"Usled udarca mladić je odbačen dalje niz put, kad je preminuo", rekao je detektiv Džoš Vejd.

Čalo je proglašen mrtvim na licu mesta. Na snimku nadzorne kamere vidi se da je njegovo telo zaobišlo više od 30 vozila. Nekoliko vozača je usporilo a neki su čak promenili traku.

Policija veruje da su dva bela automobila učestvovala u uličnoj trci, vozeći brzinom od oko 100 na sat u području u kojem je dozvoljena brzina 60 km/h.

"Vozilo koje je udarilo Čala možda je vozio Roberto Okampo", rekli su iz policije.

Okampo još nije pritvoren. Policija je istakla da su ovakve situacije tragične i urgirala Okampa da se prijavi i da izjavu.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi