Autobus
Rina
Autobus

Rina

Autobus, Foto: Rina

Ova nesvakidašnja krađa mnoge je podsjetila na Pišonju i Žugu, koji su ukradenim autobusom putovali u bezvremenskom hitu "Zabranjenog pušenja".

Slučaj iz Slatine, tokom kojeg autobus nije ni ogreban, prijavljen je u sredu uveče, oko 22.40.

"Prijavljeno je da je nepoznato lice u mestu Slatina, opština Laktaši, ukralo autobus mercedes, koji je bio parkiran, te da je nakon izvesnog vremena autobus vraćen na isto mesto. U vreme krađe u autobusu u kontakt bravi nalazio se ključ”" saopštili su iz policije.

Sagovornici "Nezavisnih", upućeni u ovaj slučaj, kažu da sve ukazuje na to da je autobus odvezen iz čiste znatiželje. Dodaju da je reč o uzornom mladiću te da ranije nije imao sukob sa zakonom, piše Ekskluziv.

"Prema dosad prikupljenim informacijama, on je te večeri došao na parking, gde su bila dva autobusa, te uzeo manji. Možda nije uspeo naći ključ od većeg. Na svu sreću”, kaže kroz smeh sagovornik.

Direktor firme "Kompas" Zoran Mijović ispričao je da je i on čuo da je reč o mladiću koji nije problematičan.

"To mu je, izgleda, bila neka avantura. Autobus je bio parkiran u Slatini, on je ušao, provozao se i vratio se na isto mesto. Ne znam da li ima vozačku dozvolu za autobus, ali pretpostavljam da nema uslova da može steći tu kategoriju, s obzirom na njegove godine", rekao je Mijović.

Prema njegovim rečima, na autobusu nema fizičke štete, odnosno vozač avanturista nije nigde udario, ali se oseća smrad kočnica.