LJUDI SAMO NEMO POSMATRALI Mladiću zaboli nož u leđa, a on nije ni osetio već otišao u pekaru

Nije bilo obilnog krvarenja, a lekari su ga prevezli u ambulantu kako bi izvadili nož iz njegovih leđa

Nemačka bolnica
Foto: EPA

U petak ujutro u Nemačkom Hamburgu dešavala se prava drama. Ispred jedne pekare mladić je izboden nožem, a počinitelj je pobegao. Policija je pokrenula veliku pretragu i nešto kasnije uspela uhapsiti osobu osumnjičenu za zločin.

Mediji su preneli uznemirujuću sliku s mesta napada: Medicinske ekipe pokušavaju zbrinuti mladića koji ima nož u leđima. Neverovatno: Čini se da žrtva nije primetila da ima nož u leđima.

Nakon svađe sa drugom osobom, mladić je normalno ušao i naručio mlečno pecivo u pekari u kojoj uvek kupuje. Sa nožem u leđima! Tek kad su mu prolaznici na ulici prišli i upozorili ga, postao je svestan svoje situacije.

Kad je ekipa hitne pomoći stigla pred pekaru kako bi zbrinula ranjenog mladića, nož mu je još uvek bio u leđima. Potom je ambulantnim kolima prebačen u kliniku, još uvek s nožem u leđima.

"Budući da je nož mogao uzrokovati obilno krvarenje ali i začepiti krvne sudove, ekipa hitne pomoći je odlučila da je bolje u bolnici obaviti vađenje ubodnog predmeta iz tela", rekao je jedan lekar iz spasilačke službe Jan Ole Unger.

Zločin se dogodio u neposrednoj blizini podzemne stanice Vartenau. Još uvek je nejasno šta je motiv napada.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi