Rachard Mason
Facebook-Screensot
Rachard Mason

Facebook-Screensot

Richard Mason, Foto: Facebook-Screensot

 Ričard Mejson (55) iz Rosa na severu Velsa ostao je u šoku kad je saznao da ga je žena prevarila i da njegova deca imaju drugog biološkog oca. Pre tri godine uradio je DNK test nakon što su mu doktori rekli da pati od cistične fibroze, zbog koje je neplodan čitav život, piše Metro.

Njegova bivša supruga Kejt, od koje se razveo još 2006. godine, priznala mu je aferu porukom.

- Uprkos tome što misliš, jako mi je žao što sam ti uzrokovala toliko emocionalnih preokreta. Naravno da su deca tvoja, šta god nauka rekla - napisala mu je.

Kejt mu je rekla da je imala povremenu aferu sa kolegom, ali nije želela da mu oda njegov identitet i tvrdila je da su uvek koristili kontracepciju.

PROČITAJTE JOŠ:

Suosnivač stranica MoneySupermarket.com i milioner je odlučio da tuži bivšu suprugu, a sad je prihvatio vansudsku nagodbu od 250 hiljada funti.

- Ne znate što je stvarno, a šta nije - kao da živim u Matriksu. Neko vam kaže da sve što znate da je istina zapravo nije istinito i nikad nije postojalo. Niste otac, ne možete imati decu, vaše ime neće se nastaviti - rekao je za "Dejli mejl".

On je ispričao kako je njegova bivša supruga stalno tražila više i više novca od njega, navodno za brigu za decu, iako je on uvek na vreme plaćao alimentaciju.

- U međuvremenu, biološki otac nije dao ni pare za njih, koliko ja znam - rekao je on.

Zato je ovaj millioner rešio da ponudi 5.000 funti kako bi se otkrilo ko je biološki otac njegove dece.

Richard Mason

Facebook-Screenshot

Richard Mason, Foto: Facebook-Screenshot

 Mejson više ne viđa dvojicu "sinova" koji su prekinuli kontakt s njim. Reč je o 19-godišnjim blizancima, dok treći sin, 23-godišnjak, nije dao uzorak za DNK test, ali kako je Mejson neplodan, jasno je da ni on nije njegov.

 - Tata, ti ćeš uvek biti naš tata, bez obzira na sve - rekao mu je preko poruke jedan od sinova.

Mejson je u međuvremenu pronašao novu ljubav s drugom suprugom Emom.