Majka zatekla sina kako spava nakon što je došao iz izlaska, a tek ujutru otkrila strašnu istinu

Nakon noćnog izlaska za Noć veštica pre tri godine, mladić koji se dobro zabavio konzumirajući alkohol, došao je kući i zaspao u garderoberu svoje majke Džulijet Džarvis

Spavanje, pijan
Spavanje, pijan, Foto: Shutterstock

Ona je videla da leži na podu pa mu je donela jastuk. Pijan joj je rekao "hvala ti" i nastavio da spava, a majka se začudila i pomislila otkad je njen sin Stjuart tako pristojan, prenosi "Večernji.hr".

Da li ste ikada zaspali na nekom "čudnom" mestu?

Ukupan broj glasova: 209

 • Jesam: 31% (64)
 • Više puta: 3% (7)
 • Nisam: 66% (138)

Bilo joj je čudno i što nema njegovog automobila ispred kuće, pa je pomislila da se sigurno pokvario, a on je došao peške. Zatim je i sama otišla na spavanje. Međutim, kada se ujutru probudila saznala je nešto čemu se nije nadala.

Mladić koji je spavao u njenom garderoberu uopšte nije bio njen sin, nego muškarac po imenu Mark. On je pijan pao preko ograde u njihov vrt, gde se skinuo, jer je bio blatnjav, ušao u kuću i zaspao.

Ujutro ga je pronašao Džulijetin suprug koji je saznao njegovo ime i šta se dogodilo, a zatim ga je odvezao kući nekoliko kilometara dalje. Džulijet je neobičnu priču objavila na Fejsbuku i priznala je da je zahvalna što je sve tako dobro prošlo budući da je potpuni stranac proveo noć u njenoj kući.

Povezane vesti

 • Korisnik: Neka tamo
  04/11/2020 - 21:49
  To je žalosno kad je stranac ljubazniji prema vama nego rođena djeca
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi