Dečak
Youtube Printscreen
Dečak

Youtube Printscreen

Dečak, Foto: Youtube Printscreen

Počelo je suđenje za brutalno ubistvo Marlen Očoa Lopez (19) za koje su osumnjičeni Klarisa Figera (46), njena ćerka Dezire (24) i Klarisin partner Pjotr Bobak (40) izjavili su da nisu krivi.

Naime, tinejdžerka je bila trudna kada se javila na oglas za poklanjanje dečje odeće. Kada je došla u kuću osumnjičenih, brutalno je ubijena, rasporena, a dete je izvađeno.

Mikonos, plaža, restoran

Profimedia

Dečak je bio živ dve nedelje, a osumnjičeni su ga odveli u bolnicu i tvrdili da je njihov.

Klarisa Figuero je nameravala da odgaja dete kao da je njihovo. Međutim, zbog komplikacija odlučila je da sa ćerkom Dezire odvede mališana u bolnicu.

Kada se saznalo čije je dete, njegov otac Džovani je odmah stigao u bolnicu ali mališan nije izdržao.

Pročitajte još:

Inače, ubijena Marlen i Džošua su bili u braku od 2016. godine, a imaju i sina Džošuu mlađeg (3). Inače, kobnog dana je trebalo da Marlen ode po sina u vrtić.

Istog dana kada je Marlen nestala, Klarisa je nazvala hitnu i rekla da je rodila kod kuće, ali da je došlo do komplikacija. Ona je tvrdila da se beba zove Ksander Ksavier Bobak. Policija je naknadno otkrila da je Klarisa imala sina koji je poginuo prošle godine sa 20 godina i zvao se Ksander.

Iako Klarisa nije pokazivala nikakve znake da je upravo rodila, te je odbila pregled, nikome u bolnici nije bilo ništa sumnjivo.

Fudbaler bez nogu: Mohamed Abdulah

Printscreen: Youtube

Slučaj je rasvijetljen zahvaljujući dojavi prijatelja žrtve koji su policiji rekli da se Očoa-Lopez pre nestanka čula sa Klarisom na Fejsbuku. Osumnjičene Klarisa i Dezire priznale su kontakt sa Marlen, ali ništa više od toga. Naravno, odmah su na sebe bacile sumnju pa su detektivi krenuli putem tragova. Kada su DNK uzorci pokazali da novorođenče nije Klarisino, nabavili su nalog za pretres i pojavili su se pred kućom porodice.

Na Fejbsuku se pojavila i šokantna fotografije Klarise iz bolnice dok su lekari još bili uvereni da je beba njena. Naime, Klarisa je sakrila Marlenino telo i zvala hitnu pomoć. Na njenom profilu na društvenim mrežama vidi se da je brutalno ubistvo i otmicu deteta planirala već mesecima...

Solun, Grčka

Tanjug/Dimitrije Goll

Uz Klarisu i Dezire, osumnjičen je i Piot, Klarisin dečko koji se navodno slučajno zatekao u kući u vreme ubistva i odbio da učestvuje u zločinu i pobegao.