DEVOJČICA (5) NESTALA U ŠUMI PUNOJ MEDVEDA Lovci je našli posle četiri dana, ostali su SKAMENJENI kad je izgovorila ove reči!

Petogodišnja devojčica iz Rusije spasena je nakon što je provela četiri dana izgubljena u šumi. Zarina Avgonjina izgubila se u ruskoj tajgi kad je krenula da prati svoju baku, koja je otišla da bere pečurke.

Šuma, policija
Šuma, policija, Foto: Alo!

Spasioci su strahovali da se Zarina utopila, jer šume u području Nižnjeg Novgoroda imaju duboke jaruge i brze reke. Iako psi nisu mogli da namirišu devojčicu spasioci su imali sreću da ugledaju njene tragove na tlu. Na jednom mestu su njeni tragovi bili ispresecani sa medveđim, pa su se spasioci zabrinuli da je medved možda napao devojčicu.

Pozvali su naoružane lovce kako bi držali dalje medvede i vukove kojih ima u šumi. Organizovana je masovna potraga za devojčicom, a povedene su i žene jer se Zarina - kako su rekli članovi njene porodice - stidi i plaši muškaraca.

MAJKA (25) IZGUBILA DETE ZBOG JEZIVE GREŠKE LEKARA "Babica me je samo pogledala i rekla da BEBE NEMA... Prva sahrana na koju idem je sahrana moje ćerke"

Nemački grad nudi milion evra svakom ko uradi jednu JEDNOSTAVNU STVAR

Četvrte noći potrage spasioci su uspeli da isprate njene tragove i ubrzo su ugledali uplašenu devojčicu u gomili granja. Zarina je bila iscrpljena i dehidrirana, pa je odmah pojela hranu koju je spasilački tim poneo sa sobom.

Pojavile se osobe koje mogu da RASVETLE ZLOČIN! Jedna stvar u odnosu Ignjata i Bogdana je posebno ČUDNA!

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 18:24 Njemu je juče nakon hapšenja određen pritvor do 30 dana.

- Kad smo je pitali da li se uplašila, devojčica je rekla da nije. "Samo sam žedna, hoću da pojedem kolač i odem kući", odgovorila je - izjavio je jedan od spasilaca.

ISPOVEST DEČAKA KOGA SU SPASILI IZ SEKTE U 15. godini saznao ko mu je majka, pokušao samoubistvo, a onda mu je OVO promenilo život. Uspomene iz Porodice ga i dalje progone (fOTO)

Zarina je pronađena na oko kilometar i po od njenog sela Stepanovka. Iz šume je helikopterom prvo prevezena u bolnicu.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi