Zak Klements
Youtube Printscreen
Zak Klements

Youtube Printscreen

Zak Klements, Foto: Youtube Printscreen

Zak Klements je mladić iz Teksasa, koji od malena voli sport i u odličnoj je formi. Ali, on se iznenada onesvestio dok je trčao na času fizičkog, a lekari kažu da njegovo srce nije kucalo, odnosno da je bio mrtav punih 20 minuta!

Pročitajte još:

Jedva su uspeli da ožive Zaka, nakon nekoliko dana se probudio iz kome, ali oni i dalje nemaju nikakvo naučno objašnjenje kako je njegovo srce ponovo zakucalo i kako mozak nije oštećen tokom tog vremena. Ali, dečak tvrdi da zna kako je preživeo – spasao ga je Isus Hrist!

– Dok nisam bio živ, video sam čoveka duge kose i guste brade. Stavio mi je ruku na rame i rekao da ne brinem, da će sve biti u redu. Nije mi trebalo mnogo da shvatim da je u pitanju Isus Hrist – ispričao je Zak.

Iz vode izvučena Srpkinja!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 14.08.2019. 13:49 - 14.08.2019. 14:28 Spasioci odmah reagovali. Plaža, Grčka, Foto: Printskrin Prava drama odigrala se u letovalištu Sarti u Sitoniji kada je 67-ogodišnja žena iz Srbije počela da se davi. Spasioci su odmah reagovali, i ženi je odmah dato veštačko disanje.

Možda zbog sopstvene religije ili zbog toga što lekari nemaju objašnjenje za čudnovato Zakovo preživljavanje, ali dečakova porodica u potpunosti veruje u ovu priču.

– Kada se probudio, ispričao nam je kakvo iskustvo je doživeo, ali ljudi nisu u stanju tako nešto da shvate – kaže Zakov otac Bili.

Ni njegova supruga Tereza nema sumnje da je lično Isus spasao njeno dete.

Događaj se desio sredinom 2015. godine, kada je dečak ima 17 godina, ali njegove reči i dalje su misterija.

Mada pojedini potežu pitanje bujne mašte i brojnih filmova, koje je dosad pregledao mladi sportista, njegove reči još su misterija.

- Stavio mi je ruku na rame i rekao da ne brinem. Ja sam bio smiren - kazao je tom prilikom, nedugo po oporavku.

BONUS VIDEO: Vernici strahuju: Ako danas udari grom, to Sveti Ilija isteruje đavola!

 

 

 

Komentari (1)

dragoljub m.v.p.

16.08.2019 09:43

Ih, bre, koja logika. To mu dodje kao da je ovde bolje nego tamo, jer bi mu u suprotnom Isus rekao: "Dobro dosao! Ostani ovde."