BIO JE KRVAV I ZAMOTAN U PAPIR Kupila nove farmerke, zavukla ruku u džep, i imala je šta da vidi

Pejton Vilson pazarila je nove farmerke u butiku. I priča bi bila potpuno obična da na poslu nije zavukla ruku u džep i izvukla - krvavi tampon.

Prodavnica, šoping
Prodavnica, šoping, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Pejton Vilson kupila je nove farmerke, i dok ih je nosila na poslu, primetila je zadebljanje u jednom od džepova, što ju je iznenadilo jer znala je da ona nije ništa ostavila.

Zgrozila se kada je iz džepa izvukla krvavi tampon. Bio je umotan u komad papira iz sveske. Zanimljiva slučajnost bila je i da Pejton radi u laboratoriji gde uzima i analizira krv, a upravo je to i radila kada je pronašla tampon.

– Sedela sam za stolom i gledala analize krvi kada sam videla zadebljanje u svom džepu, a sećala sam se da nisam ništa stavila u njega – rekla je ona.

– Pogledala sam u džep i videla komad papira. Prvo sam pomislila kako je reč o poruci, ali kada sam ga odmotala, ugledala sam krv i tampon. Bila sam zgrožena. Ko bi normalan to učinio. Ne znam je li to trebalo da bude šala, ali ovo se nikako ne može opravdati – rekla je devojka.

Zbog pravila svoga posla, Pejton je nosila gumene rukavice kada je pronašla tampon, a time je smanjila mogućnost zaraze.

– Uvek operem sve nove pantalone pre nego što ih obučem, ali od sada ću sigurno pregledavati i sve džepove. Nikad ne želim ponovo da prođem kroz ovako nešto– zaključila je.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi