Ronioci, ronilac
Shutterstock
Ronioci, ronilac

Shutterstock

Ronioci, ronilac, Foto: Shutterstock

Jedan švajcarski turista uzeo je drogu LSD dok je bio u poseti “Diznilendu” u Parizu, nakon čega je upao u jezero i nestao, da bi se satima kasnije pojavio go i izgreban kilometar i po dalje niz put.

Šta se dogodilo u tim satima njegovog nestanka ostaće misterija jer se 32-godišnji turista, čije ime nije objavljeno, ne seća šta mu se desilo u petak uveče. On je ispričao da je uzeo LSD radi opklade, da bi u subotu ujutro, osvanuo go i bos na sred puta u gradu Česi, sav izgreban.

Pročitajte još:

- Vozio sam svoj automobil kad sam se našao licem u lice sa nagim čovekom. Hodao je posred puta. Nije imao centimetar odeće na sebi i bio je bos – rekao je Benoa, stanovnik koji ga je pronašao.

– Stao sam, izašao iz auta i prišao mu. Želeo sam da znam šta nag čovek radi na 300 metara od moje kuće.

Tukle mladića (19), vezale ga, pa silovale pomagalima. Cela strahota snimljena telefonom

AUTOR: Dejli mejl/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 28.09.2019. 22:53 Jedna nasilnica nešto starija od žrtve, druga gotovo dvostruko mobilni telefon, Foto: Blic/Dejan Briza Dve žene starosti 22 i 32 godine uhapšene su u Rusiji zbog sumnje da su naizmenično tukle i silovale 19-godišnjeg mladića u gradu Bugulma u Tatarstanu.

Benoa je ispričao da je čovek imao ogrebotine svuda po rukama i nogama i da se nije sećao ničega.

- Rekao mi je da je uzeo LSD na izazov i da je njegova devojka verovatno zabrinuta. Nije mogao da se seti njenog broja da je nazove – dodao je Benoa.

Benoa je dao Švajcarcu nešto odeće i odvezao ga nazad u “Diznilend” oko 13 časova popodne, jer je nekako usput shvatio da je njegova avantura počela na tom mestu. Do tada su policija, vatrogasci, ronioci, psi, helikopter i oko 80 radnika zabavnog parka proveli sate u potrazi za njim. Kako navodi “Vašington post”, u potrazi za njim je učestvovalo ukupno 130 osoba.

Devojka turiste, koja mu je dala LSD, prijavila je njegov nestanak u petak oko 20.30 uveče. Ona je rekla da je njen dečko pao u veštačko jezero u parku i nije izronio. Oboje su uhapšeni zbog upotrebe narkotika, ali iste subote popodne pušteni sa upozorenjem.

Diznilend

Shutterstock

Diznilend, Foto: Shutterstock

Kako je Švajcarac izašao iz jezera i napustio park, a da ga njegova devojka nije videla, šta se dogodilo sa njegovom odećom i gde je bio u satima dok je trajala panična potraga za njim ostaće misterija.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!